Dilaramomy Selam 5 aylık bebişim var kızlar , yaklasık iki aydır asssslaaa geçmeyen boyun altı pişiği var ve yüzü sürekli isilik gibi olup kızarıyor geçmesi için dermatologa gittim sıcaktan oluyor falan dedi krem vs vermedi. Sonra baska bir cocuk doktoruna götürdğm oda hamezınc verdi ama aska işe yaramıyor onların haricinde bepanthol sudocrem mustela zeytinyagı her gün dus va vs her yolu denedım ama geçmiyor kızlar bilgisi olan bu durumunyasayan lütfen yardım edebilirmi
Ktiryaki Dilaramomy oglusumun biraz gıdısı var bizde aynı problemi yaşadık kipkirmiziydi göğsüne doğru yayılmaya başlamıştı sabah akşam olacak şekilde dermatolog locoderm verdi 5 gün boyunca düzenli olarak kullanın ikinci günün sonunda geçmiş olduğunu goreceksiniz duzeldikten sonra da pişik kremi kullanmamızı önerdi doktor düzenli bir şekilde
Mrltz Ben boyun altına,özellikle duş yaptırdıktan sonra kurutup bepantol kullanıyorum ve çok şükür işe yarıyor.Yüzündeki isilik içinde çay ağacı kremi sürdüm ince tabaka halinde,geçirdi..Kremin antiseptik özelliği var..
Dilaramomy Mrltz ya bende kurutup bephantol sürüyordum işe yarıyordı ama tekrarlıyor sürekli ne kadar özen göstersemde çay agacını da denerim insallah işe yarar
Dilaramomy Portologg yok hayır sivilceli olan yani isikik gibi olan yüzünde oda elleri sürekli apzında ondan diye düşünüyorum boynunda kı artık kızarık ve hafif beyazlasıyor irin akıyor sankı
Portologg Dilaramomy benim çocuğum da 6 aylıkken falandi günlerce geçmedi herseyi denedik totosunda idi sivilceli hamezinc ekzemant ve ismini hatırlamadığım bir krem daha yazdı doktor geçmedi tekrar gittik dermatologa bu sefer trosyd diye bir krem yazdi 2 gunde geçti
Babyalpymeetoo Kuru papatyayı kaynat . O su soğusun ya da ılık olsun onu pamuklu bezle beraber pişik olan yere sür geçmezse buradayım 🙌
Babyalpymeetoo Dilaramomy aktarlarda da var hemen sabah alın yapın yarına Allah’ın izniyle tertemiz. İnşallah başka bi sebepten dolayı değilse mutlaka geçecektir ben hiç eczaneden krem almadım bebeğimde hiç de pişik yok. Olacak gibi olsa hemen papatya 🌸
Dilaramomy Portologg hmm evet kortizonlu oldugu için kullanmaktan çekinirim ama yinede teşekkr ederim