kucukoglum_1 Kızlar spiral taktırdım 2ay önce ama ben Nolur nolmaz dogum kontrol hapı da kullanmak istiyorum acaba kullanılabilir mi spiral varken
Ssmerve10 kucukoglum_1 birde bişey sorabilir miyim bende taktırdım 1 hafta oldu adetsizken taktı doktor ama 2 gün gecikti sizde de öyle bı durum oldu mu
kenankaan kucukoglum_1 hormonsuz spiral taktırdıysan doğum kontrol hapı alınabilir diye biliyorum ancak yine de kdın dogumcuya sormakta fayda var. Sonuçta belki sizin özel bi durumunuz olabilir
kucukoglum_1 kenankaan sımdılık bir sıkıntı yok dedi doktorum tam oturmuş ddı 6ay somra kontrole cagırdı
kucukoglum_1 kenankaan sanırım bnmkide ole sordum doktora da bakır spiral devlet hastanesinde taktrmıştım
kenankaan kucukoglum_1 ben düzenli adet görebilmek için hap içiyorum. 1 yıldır spiral vardı, bekledim adet göremeyince hapa başlandı. Ondan öncesinde de yine de garanti olması için preservatif vardı. Hiçbir yöntem yüzde yüz korumuyor maalesef
kucukoglum_1 kenankaan bnde daha adet görmedim 2ay bebegım emdi somra bıraktı acaba ondan gecikme olmus olabılırmı
kucukoglum_1 kenankaan geçen gııtım doktora tam oturmuş dedı sımdılık sıkıntı yok 6ay somra kontrole cagırdı
kenankaan kucukoglum_1 olabilir mümkün. Bu adet görme olayı da yine kişiye göre değişiyor ben 16 ay olup da adet göremeyince daraldım gittim doktora işte yeni adet oluyorum. Gitmesem daha da adet olmazdım biliyorum
Kubratac Nasıl takılıyor, acı oluyor mu, özelde taktırdıysanız fiyatı nedir bi de taktırdıktan sonra bi süre uzanma vs gerekiyor mu yoksa hemen hastaneden çıkabiliyor musunuz
kucukoglum_1 Kubratac hayır hıc acıma fln olmadı kendinizi sıkmayın devlette taktırdım takar takmaz hemen ayagı kalktım