Esraerdemserin Kızlar oğlum altı aylık yoğurt verdim ağzının kenarına bulaşıyor haliyle bulaşan yerler kıpkırmızı oldu. Dün peynir verdik yine aynı şekilde. Yarım saat sonra geçiyor. Başına gelen var mi
Tugceonrdml_ Esraerdemserin alerjisi var demek ki cilt tepkimesi gostermis süt ürünlerini kesin ve alerji doktoruna gidin muhakka ilerlerse dönmek daha zor olur 2 alerjik bebegim var
Bus1903 Esraerdemserin bu durum kardeşimde domates yedigi zaman olurdu biz onu domates yemekten vazgeciremezdik sonra gecti çok şükür
Sedanurpolatkan Esraerdemserin valla delik deşik ediyorlar ve kanda belli de olmayabilir siz kendiniz takip edin kesin ben öyle yapıyorum çözdün artık üç gün kuralıyla gidin bir sorun olmaz süt ürünlerine ara verin ilerleyen zamanda yine denersiniz alerjisi var mı yok mu anlarsınız
mhdmraa Esraerdemserin benim bebeğimde de öyle olurdu alerji olarak düşünmedik yuzunden vücuduna yayıldı süt alerjisi varmış
Esraerdemserin mhdmraa hangi alandaki doktor tanı koyuyor acaba. Birde şimdi yeni ek gıdaya geçti ne yediricem bir anda afallarldm
mhdmraa Esraerdemserin 1 yaşına girdik 6 aydır yoğurt yedirmiyorum bizim cok fazla şeye alerjimiz var bir şekilde alişıyorsun hep aynı şeyleri yedirmek zorunda kaliyorsub