Zeyneppppp Ya kizlar benim kızım bazen çok güzel uyuyor ,bazen hiç uyumuyir resmen . Mesela bugün öğleden beri onu salliyorum sallayınca uyuyor bıraktığım an uyanıyor keyfi faln da yerinde yani. Bı tek bizimki ni böyle merak ediyorum ya
ShuraMeyra Zeyneppppp benimde oyle tum gun yatmadi ayagimda yari uyur yari uyanikti hep. Simdi yine yatirdim yatti sukur ama baya saattir uyanikti. Ama gecen gun cok iyi uyudu. Sanirim bu aylarda uyku biraz dengesiz oluyo. 3 ay olmaya 10 gunumuz kaldi
Bebee Zeyneppppp aynı durum bizde de var maalesef kucakta çok güzel uyuyor yatağına koyduktan 2-5 dk sonra ağlıyor birde şu sıralar memeye gelince ağlıyor 1 ay 17 günlüğüz inşallah geçer bu durum
Zeyneppppp piremsesssannesi gaz vs sorunu var mı kakasını sürekli yapıyor mu .2 gün önce sabahtan akşama kadar uyunadi gazı vardı . Kakasını da sürekli yapmıyor 3 4 günde bir yapıyor bnde o gün ilk kez fitil verdim kakasını yaptıktan sonra bayıldı resmen acaba ondan ni rahatsız oluyordA uyumuyir diye düşünüyorum artık ya
ikimizinikisi Bizim de gündüzleri her zaman uyumuyor. Dün 5. gündü kakasını yaptı. Sonra banyo yaptırdım ve uyudu. Ama öyle bi uyudu ki emzirmede bile uyanmadı.😄 Sanırım artık büyüdükleri için gündüz uykuları azalıyor.0
Ppgz Zeyneppppp benim kixe aynııııı gündüz bazen hiç uyumuyor hiç memede 10dkka falan akşam pestili çıkıyor bazenxe hem gündüz hem gece uyuyor daha düzen falan yok