MinikNefes Kızlar 5 yaş ve 2 yasinda cocugum var. Oyun hamuru yaparken resim boyama yaparken falan yemek masası haricinde rahatça oturup yapsınlar istiyorum. Eltimde bu masadan var kullandık iyi gibi sen de al falan dedi. Kullanan var mı işimize yarar mı? https://www.hizliresim.com/mpyfrv2
Banu43 MinikNefes benim var biz yer sofrasinda yiyoruz sabah oglum uzerine cikiyor zıplıyor yer sofrasina alistirdik sonra uzerinden iniyor kahvalti yenek yiyoruz
MinikNefes Banu43 benim oğlumda ilk cikti üstüne ama bir şeyler yaparken indi. Dün oyun hamuru falan oynadılar üzerinde de iyi oldu sanki kararsız kaldım kullanır miyim diye ya
Banu43 MinikNefes siz bilirsiniz kac aylik acaba oyun hamurunu bizim oglan yer agzina götürür neyapmamlazim
MinikNefes Banu43 benimki 20 aylıktan beri falan oynuyor. Ben o yüzden sormamistim çocuklar kullanır mı diye sordum dün aldım kullanıyoruz
Ikicocukbiranne MinikNefes bende de var yer sofrası çocuklara öğlen orada yediriyorum bir de boyama vs yaparsa orada yapıyor kızım
MinikNefes Ikicocukbiranne ne güzel benimkilerde eltimde onda hamur boyama yapıyorlardı dün aldım kullanıyoruz 😊