Umaykizim19 Kızlar bebeğim aşırı çok uyuyor . 2ay 15 günlük Dün akşam 9.30 da yattı sabah 8 de uyandı . Gün içinde de çok aktif değil sürekli uyuyor 11 saate varan uykuları oluyor bu normal mi
Gnsdrn Umaykizim19 benım de bebegım tam 2 ay 15 gunluk. Bazen asırı uyuyor ben btun gun uyanık. Bugun cok uyudu mesela.
Selamcanim Umaykizim19 hiç uyandırıp emzirmiyor musunuz? Şayet öyle ise şekeri düştüğü için açlıktan uyuyor olabilir demişti doktor kardeşime.
ShuraMeyra Umaykizim19 uyumasi normal sadece 3 saati gecirtmeyin beslemeyi yapin. Gunduz yeterli iciyorsa gece durduk yere kaldirmayin
Srbygl Benimde bebeğim 50 günlük dün hiç uyumadı ama bugün de sürekli uyuyor sadece emmek için uyanıyor karni doyunca tekrar uyuyor hiç alışık değilim bu uyku haline normal mi acaba
Elfruya Bugün bende de aynı durum var 2 aylık kızım gece 12 den beri uyku halinde birkaç kez emzirdim ama onda da aşırı emmedi gibi korktum resmen
Srbygl Elfruya benimde dün öyle idi bebeğim bugün normal her zamn ki gibi havalardan sanırım bebeklerin de duzeni şaştı
Elfruya Srbygl biz memlekete geldik hava değişimi ve kalabalık da etkiledi sanırım neyse sonradan açıldı korkmuştum hasta falan oldu diye