Zynpgmt Bebeğim 4 ay 20 günlük. Destekli oturmaya başlamalı mıyım? Bizim buralarda kuyruğu batar diye bi düşünce var da ondan korkuyorum cesaret edemedim bi türlü. Bakıyorum sosyal medyada hep oturuyorlar bu dönemde.
Melis1706 Zynpgmt 4,5 aylikken bizde basladik doktor kontrolunle 4. Aydan itibaren oturabikiolar dedi 5,5 aylikken desteksiz oturdu her bebegin gelisimi cok farkli kimi erken oturr kimi gec
Ygmr2712 Zynpgmt biz 4. Ay kontrolüne gittiğimizde kızımızı doktor oturttu e bu oturtabiliyor artık dedi güldü. Başlat artık oturtmaya dedi. Biz başta kucağımızda oturttuk sonra yerde arkasında durarak. En son destekli oturttuk. Şimdi 8 aylık kendisi oturuyor
Eda1414 Zynpgmt 4 aylıkken destekli bir şekilde kucağınıza oturtabilirsiniz 6 aylıkken de desteksiz bir şekilde arkalarına yanlarına yastık koyarak oturabilir
Melis1706 Zynpgmt yatirdiginda surekli kafayi kaldiriyorsa zaten oturmak istiyor benim bebegim oyle yapti kollarindan cekip 1-2 sn tuup yatiriyordum kaldirmiyorum diye agliyordu hadi hafif destek yapmaya calsiiyordum yok dik durmaya calisiyordu doktor aldi oturttu
Zynpgmt Melis1706 çok sağolun.Arabada pusetinde kalkmaya yelteniyor hani onun ayak kısmı sert ya oradan destek alıyor. Öyle tutup kaldırınca da mutlu oluyor ama illa kalkayım istemiyor.😅
aygulll95 3 aylıkken kucağımda oturtmaya başladım, 4 ayda desteksiz oturuyordu şimdi 5 aylık ayağa kalkmaya çalışıyor
melike567 Zynpgmt oturmaya balasin yavas yavas 4 ayda basliniyor koltuk kenarlarindan falan koyarak basla