Sura857 Doğduğundan beri oğlum beyaz gürültüyle uyuyor şuan 5 aylık hala öyle. Bi de gürültüyü kapatınca hemen uyanıyor nasıl bıraktırabilirim acaba bilen var mı
benoyleuygungordum_ Sura857 yavaş yavaş sesini kısın birde gözlerini kapatır kapatmaz değil iyice dalınca kapatın
Cey_lin13 Sura857 benim kızımda 3 ay beyaz gürültüyle uyudu sonra zararlarını duyunca hemen dinlenmeyi sonlandırdım otizmi tetikliyormuş ama kızım o sese bayılıyor
kizinaasikbiranne Ben sesini kısa kısa kapatıyorum bi de öyle deneyin benim kızımda 5 aylık ve piş pişle uyuyor.
Sura857 kizinaasikbiranne sesini kısa kısa kapatıyorum ama etraftaki en ufak sese uyanıyor bu sefer 😞
Deletedmom_116 Günden güne sesini kısın. Kapatırken bir anda çat diye kapatmayın yavaşça sesini azaltın öyle kapatın.
Sura857 Deletedmom_116 denediniz mi etraftaki seslere çok duyarlı beyaz gürültüye odaklanıyor uyanmıyor başka sese diye açıyorum çok büyük kolaylık ama nereye kadar
Violeta22 Kevser123 benimki 9 buçuk hala onla uyuyor eşim.horluyor ondan acıyorum yanımızda yatiyor bebek kendi odasına geçince insallah acmicam
kizinaasikbiranne Kevser123 çat diye kapanınca tabii ki uyanıyor mesela bugün piş pişsiz uyuttum yani belli olmuyor. Kısarak kapatmak en mantıklısı.
kizinaasikbiranne Sura857 hmm beyaz gürültü olmadan uyutmayı denedin mi? Benimki uyuyor mesela kendim piş piş diyorum yatağına yatırıyorum bazende televizyondan piş piş açıyorum uyuyunca kapatıyorum azaltarak uyuyor valla 😊