gocebebirbayan Kızlar koyacak yerim yok. Ayak altında da yıpratmak istemiyorum. Daha yepyeni duruyor. Fiyatta anlaşabiliriz. Şuan sıfırı 700 tl , lütfen göz önünde bulundurarak teklif verin olur mu 💜 bebeklerimin hesabına atıyorum eşyalarının ücretlerini 💜
Aynnknk2022 gocebebirbayan hayırlı satışlar yalnıs anlamayinda 2. Ele 700 TL vericwme gider sıfırını alırım yani sıfırlari 500 TL’den basliyo biraz abartmışsinjiz
Deletedmom_78 gocebebirbayan ne kadara aldınız? 😊güncel fiyatinin 700 tl olmasi onemli degil sizin ne kadara aldiginiz onemli
gocebebirbayan Deletedmom_78 50 tl a mı vermemi istiyorsunuz anlamadım ki 🥲 hediye etsem daha iyi olur bence. Biz zaten uzun vade kullanmadık yeni ile farksız yani
Deletedmom_78 gocebebirbayan 50 tlye verin demedim size satildigi an o artik 2. El 1 kez kullanmis bile olsaniz guncel fiyati 700 demissiniz bnde onwmli olan sizin aldiginiz fiyat dedim dogrusu bu cunku alacak olan buna dikkat etsin istedim teşekkürler :)
gocebebirbayan Deletedmom_78 600 e aldım bende. Normalde kargo hariç 400 düşünüyorum ama karşı tarafın da teklifini değerlendirmek istiyorum
Cagmer Aynnknk2022 700 lira dememiş sıfırı 700 ona göre teklif verin demiş Herkes bi gergin anlamadım
gocebebirbayan Aynnknk2022 sıfırı 700 tl dedim. Ona göre fiyat teklifini kendiniz yapın dedim. Kafanız mı güzel
gocebebirbayan Cagmer ay cidden ya. Fiyat verirsin pahalı derler. Siz teklif verin diyorum yine olmuyor laf sokuyorlar. Ne desek boş. Cidden insanları memnun etmek güç
Aynnknk2022 gocebebirbayan yok kafam güzel değil uykusuzum yalnıs okudum ben fiyatı 700 anladım kusura bakma 😊
gocebebirbayan Aynnknk2022 ben kendim bir fiyat belirtmek istemedim işte. Alacak kişi 700 tl olduğunu bilsin sıfırının ona göre bana bir teklif yapsın diye söyledim. Olmadı anneme götürürüm o sever saklamayı 🥲
Aynnknk2022 gocebebirbayan kusura bakma valla çocukların kız mı erkek mi erkekse bı sorun yaşadın mı bazı doktorlar yürüteç onermiyo alıcaktim 10 aylık oldu tereddüte kaldım erkek olduğu ixin yumurtalıkları zarar görür dediler