momandbabye Bebeğim 2.ayına girdi ve mamayla besleniyor. Normalde gece iki defa falan kalkıyorum kendisi uyanıyordu acıkınca. Gece de 12de doyurdum sonra uyudu ve sabah 8 gibi de kalktı daha doğrusu kendim uyandırdım. Son birkaç gündür böyle. Bu normal mi? Sarılık zamanı geçti diye uyandırmıyorum ama bu da normal gelmedi bana.
Berilsmom13 momandbabye normal canım sarılık riski yoksa uyandırmamak daha iyi zaten uykusu bölünmüyor ne güzel
Emsra momandbabye merhaba ben de mama ile besliyorum 1 aylık. Hiç süt yok mu sizde de? Bir de kaç CC iciyor
Merveio14 momandbabye canm ne güzel işte uyusun diyeceğim ama bende normalde iki saatte bir beslerdim 2 gece güzel uyuyor diye bölmek istemedim 4 saatte bir falan uyandırdım bu seferde gece beslenmesi olmayınca sıvı kaybı oldu idrarı sapsarıydı, anladm beslenmeden kaynaklı olduğunu sonraki gün daha sık besledim neyse altını açtığımda bizde olan akıntı gibi vajinasında beyaz bir damla kanlı akıntı vardı ateşi vardı dr gittik kan idrar tahlil verdik doktora söyledim 2 gece böyle yaptım az beslendi diye oda terledikleri için sıvı kaybı oluyor gece beslenmesindede azalma olunca yavrumun vücudunda sıvı azalması çıktı doktor bolca emzir mama ver hava çok sıcak oda etkiliyor dedi .. hala vicdanım sızlıyor kendimi öyle suçladım Kİ hastanede ve eve geldiğimde hala… içim içimi yiyor kendimi çok kötü hissediyorum hala 😔gece uyandırıp emziriyorum yada mama veriyorum normalde dokunmazdım hem rahat uyusun hem gece beslenmesine alışmasın diye ama şimdi korkuma uyandırıyorum. Eğer bez sayısında azalma varsa sarıysa dikkat edin ve tavsiyem Gece beslemeye uyandırın yinede siz annesi olarak daha iyi bilirsiniz 💜
Aleynasrgcl momandbabye tabiki gayet normal. Emin olun uyuduğu uyku onu beslenmesinden daha çok iyi. Acıksa emin olun ki uyanır:) uyandırıp beslemeyin uykusunu bölmeyin uykusunu alsın misler gibi💓
Zhl123 Vallah hiç uyumayan oğlum dün gece uyudu. Sadece gece 2 de kalktı meme mama yaptık sonra yine uyudu. Ki iki gündür geceleri uyumuyordu zombi gibiydik🐭Benim oğlumda 2 aylık arada oluyor böyle durumlar çok endişe etmeyin. Zaten çok acıksa ortalığı yıkıyorlar.Sıkmayın canınızı.
momandbabye Zhl123 Evet ortalığı yıkıyor acıkınca ama acıktığını anlamıyor son zamanlarda o da garibime gitti kendim iki üç saatte bir doyurmaya karar verdim bir şey olur diye korkuyorum sıvı kaybı vs
dmllg Bu gece benim bebegim de beni sasirtti. 9 gibi gece uykusuna yatirdim. 11de mizildandi altini aldim ,doyurdum sabah 4,5 bucukta kalkti. 5 saat araliksiz uyudugunu hic gormemistim. 5 bucukta bi daha uyuduu ve hala uyuyor ben uyandiricam ama
momandbabye dmllg Çoğu kişi bu durumdan şikayetçi ben de sıcaklardan ötürü olduğunu düşünmeye başladım bizim bile iştahımız kesik oluyorken bebekler ne yapsın ki serin bölgelerde yaşayanlar çok şanslı gerçekten
sehpayacarpanserceparmak_ Benim bebegimde 2.5 aylik bu aralar gece gunduz uyuyor anlam veremedim ister istemez korkuyorum
momandbabye Emsra Benim bebeğim maalesef emmedi sütüm vardı sağım yaparak veriyordum ama emmeyince azaldı gitti çok uğraştım ama olmadı maalesef. Bir aylıkken süt mama şeklinde gidiyordum. 30-60 cc civarlarında yapıyordum.
momandbabye Merveio14 Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Hava yaşadığım yerde 40 dereceye kadar geldi acaba sıcak iştahını mı kesiyor dedim normalde acıktığı zaman ortalığı yıkan bir bebekti. Birkaç gün de dışarıya çıktık dışarda da terledi su gibi. Doktor birkaç çay kaşığı su verebilirsin dediği için su da veriyorum ama korktum şimdi ben de iki üç saatte bir uyandırayım o zaman. 😕
Merveio14 momandbabye sıcak iştahını kesmiştir canm bizlerde öyleyiz bişi yemek istemiyoruz sıcakta . Sen yine takip et geceleri uyandır besle sizin orası daha sıcak daha çok ihtiyacı olur sıvı kaybı olmasın bende su vermeye başladım wala. Biz kana kana su içerken süt mama süt mama çocuklarada yazık ♥️
momandbabye Merveio14 Aynen öyle ya küçücükler insan üzülüyor. Ne kadar su veriyorsunuz mesela gün içinde kaç defa ☺️
Mlk026 momandbabye normal canım sen de uyu dinlen kilo alması güzelse gündüz ggüzel besleniyorsa benim oğlumda o aylarda uyurdu ben salak gibi uyandırırdım şimdi 10 aylık 2 saate bir uyanıyor