Rumukcum Zynpdlcftc walla bu ara sayamiyorum yaa o kadar cok kalkiyorki.. eskiden gece 2 bilemedin 3 kez kalkardi
Deletedmom_110 Zynpdlcftc 1 hafta günde 5 6 kalkıyordu 4 gündür şükür hiç kalkmıyor anlamıyorum değişiyor 🥱 5 ay 18 gün
Minikcikcik Zynpdlcftc 10 aylık bebeğim uykudan nefret ediyor, 6 7 kere uyanır hiç şaşmaz akşam 9 sabah 6 arasında uyur
Namkol Zynpdlcftc 9 aylık, çok kalkıyor normalde. Gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum bugün 1 kere kalktı
Emiraras-smom Rumukcum geçen izlerim instada gece çok uyanıyorsa 6-7. Aydan sonra bebeğiniz gece tuvaletini tutuyormuş bezini açın çişini yapsın diyordu çok mantıklı geldi Ekliyorum
Haticeeee123 Sirretnur doktorunuz bişey demiyomu biz 6 buçuk ayligiz kalkmıyor geceleri besleme olmuyor dedm 1 kere de olsasa kaldır ve kendim besle henüz erken bu şekil uyuması dedi bazen kaldirmiyorum bazen de rüya öğünü dediklerinden mama yapıp uyurken biberonu ağına veriyorum uyurken içiyor
Gecenaz Minikcikcik benim bebeğimde 10 aylık ve sabaha kadar 7 8 belki daha fazla 10 dakikada bir ağlıyor emmek istiyor emziriyorum ağzinda olmadığını anlayinca tekrar ağlıyor çildirmak uzereyim
Dlk55blt-rdvn Minikcikcik biz şanssızlar kategorisindeyiz malesef bizimkini saymaya kalksam sayamam o derece yani kaç kere uyuyor desel yeridir
Minikcikcik Namkol nasıl yaptınız anlatır mısınız? Sallayarak mı geri uyutuyorsunuz? Ortalığı yıkmıyor mu meme için 🥲
Namkol Hazal-askin 1 yaşında öneriyorlar fakat memeye bağımlı oldu artık emmiyor bile gece sadece ağzında tutuyor. Uyku kalitemiz 0. Kilo alımı iyi kesmeyi uygun gördük doktorumuzla
ShuraMeyra Hazal-askin 9 aylik bir bebegin gece emmesine gerek yoktur🙈 sadece yenidogan ve kilo alimi cokk az olanlara gece emzirin diyorlar. Kisacasi 1 aydan sonra bebekler ihtiyac duymazlar normalde. Biz masaAllah 2. Aydan sonra gece emmeye kalkmadik🙈 Suanda ara ara kalkiyor ama yinede hergun degil 3 aylik olduk
gececimon Hazal-askin hayır değil gelişimi normalse doktorlar onaylıyor geçen hafta gösterdim bebeğimi o da 9 aylık şimd kesmezsen 2 sene her gece her saat başı uğraşırsın haberin olsun dedi şu an tatildeyim diye mecbur kalkıyorum eve döndüğüm an direk kesicem
06elfber06 Usagi Emiraras-smom aaa benim kıZım 6 aylık çişini tutuyo ve ben bezini açınca yapıyo o zaman bu tesadüf değil gündüzlrri hep böyle oluyo
Ilkbebek Zynpdlcftc 7 ay 16 gunluk bebegim var 2 kere kalkiyor simdi simdi biraktirmaya calisiyorum 1 kere besliyorum sadece ve fix hep ayni saatte kalkiyor. Mamam veriyoruz biz doktor mesela aliskanlikdan uyaniyor acikma degil verme diyor ama ben az da olsa veriyorum mama. Nasil bitecek bilmiyorum
Mediha123- Ilkbebek merhaba hep aynı saatte kalkıyorsa yarım saat bi saat öncesine siz alarm kurup uykuda besleyin. Böylece uyanmıyor ve deliksiz uyumaya alışıyorlar
Nil2022 10 aylık. 2,5 aylıktan beri ya bir defa kalkıyor ya da bazen hiç kalkmıyor. Gece mamaya kalkarsa sabah 8 de uyanıyor, kalkmazsa 7 de uyanıyor
Tubanurrr Nil2022 maşallah maşalllah maşallah nazarım değmesin inşallah böyle uyuyan bebek var mı gerçekten ya siz yine de kimsenin yanında anlatmayın valla nazar olmasın