Elifkalayci Kızlar bebeğim 29 günlük uykuya zor dalıyo sadece uyku geçişi için emzik versem damak yapısında problem olur mu ya da meme reddi yaşarmıyız
Elifeliscaglar Elifkalayci benim bilgim emzik 2 yaştan sonra kullanılmaya devam ederse diş yapısında damak yapısında bozulma yapıyor Kızıma 21 aylıkken bıraktırdım emziği
Bebegimveben_ Elifkalayci emzik 1 yaşına kadar damak yapısına destek oluyor çene kaslarını kuvvetlendiriyor diye duymuştum biz de 10 bucuk aylık olacağız doğduğundan beri uykuya geçişte kullanıyoruz
Eliaemir Biberonda meme reddi yaşarsın diye biliyorum emziği bende veriyorum emziriyorum da camım çünkü sürekli mememde durmak istiyor doysa bile uyuya kalıyor öyle doktor da emzik verebilirsin demişti
Elifkalayci Eliaemir evet sürekli emmek istiyo canım memede uyuyo sonra gaz çıkarmaya uğraşırken uyanıyo uyanmasa yatırınca uyanıyo tekrar başa sarıyoruz meme gaz çıkarma bez değiştirme 😀
Eliaemir Elifkalayci benim yaşadığımı yaşamışsın kısır döngü gibi bence ver sende çok yorulursun bu sefer kucağından hiç inmek istemeyecek canım
hayalperest2310 Elifkalayci kurtarıcı cidden ver aksine uyku geçişini kolaylaştırıyor ben her çeşit emzik aldım doğumdan sonra annem ikinci günü vermişti nasıl güzel emiyordu ben kıyamadım sonra baya zaman geçti kolik zaten susturamıyordum ne yaptıysam almadı şimdi 2 ay 26 günlüğüz hala deniyorum 😅😅
Aylincelik hayalperest2310 avent deneyin kesinlikle benimde tutmuyordu 2 ay boyunca memeede uyuyordu çıkarınca hemen uyuyordu bir çok emzik denedim tutmadı aventin aldım hemen tuttu şimdi onunla uyuyor😅