Ecoo Kizlar koltugum o kadar pis kokuyor ki detarjanla yikadim sirkeli suyla yikadim banamisin demiyor siz nasil temizliyliyorsunuz?
Aalime Ecoo koltuklar islak kalinca bile koku yapar ic sunger deki kokuyuda temizleyemedigin icin kokuyu geciremezsin Hali yikama makinesi varsa onunla yapmaniz gerekiyor Yada yikamaci cagircaksiniz onlar makineyle yikiyor anca oyle gecer koku
aysegultuna Ecoo imkanın varsa yıkat içindeki pisliğe kadar çekiyorlar. Bide sagıma soluna bak çocuklar bişey bırakmş olmasn…
Ecoo Ogulluana canim biberonla süt damladigi oldu kahve döküldügü oldu bizimkini kusdugu oldu sürekli sildim temizldim kurutma makinesiyle kuruttum camasir detercani yumusatici birde prile yikadim en son ama iki gün sonra yine kokuyor kumasi
enurrrrr Ecoo içine işlemiş demek ki. Bence koltuk yıkamacı çağırmak çözüm olur. İyice yıkayıp sonra suyu çektirilecek
Ecoo enurrrrr yurtdisindayim ona vericem paraya makinesini alirim cok pahali burda eve yikamaci cagirmasi
MelisT Ecoo Benimde birkaç ay önce şurup döküldü defalarca sildik geçmedi sonra yıkamadı çağırıp yıkattım ama maalesef yine çıkmadı o koku 😭😭 Sanırım iç süngerlerinin değişmesi gerekiyor çünkü koku içine işliyor 🥺
MelisT Ecoo dediğim gibi sanırım süngeri değişecek benimki de yeni. Aldıgınız yere bir sorun isterseniz bende bayramdan sonra sorucam
basakhanim34 Ecoo kaç para olursa olsun yıkatın ben koltuğumu temiz sanıyordum çamurlu kahverengi su çıktı valla. Artık 6 ayda bir yıkatacam