GunesSila Ay saatlerdir uyutmaya çalışıyorum bugün bayramlaşmaya gittk birkaç yere gündüz de uyumadı resmen yerini yatırgadı ve eve geldik 8 den beri de uyutmaya çalışıyorum deli olacgIm ne pış pışı kaldı ne beyaz gürültüsü puf
edafmo GunesSila benimki de aynı. Zaten gündüz uykusu uyuyan bir çocuk değildi ama en azından yarım saatten 3 kez uyuyordu. Bugün resmen hiç uyumadı 7den beri asla uyutamadım kıyamet kopuyor çıldıracağıım
begonvilhg GunesSila uyanık kalma sınırları var ya onu aştığında cok zor uykuya daliyorlar. Muhtemelen öyle olmuş. Uyku saatlerini genel olarak düzenleyin bence. Kaç aylık bilmiyorum ama en azından uyku ve uyanıklık surelerine dikkat edebilirsiniz.
Dogukan GunesSila benim. Bebeğimde geceleri 1 saate 2 saate sanki cimcik yapmışsın gibiii bağırarak uyanıyor ben vakti zamanında her uyandığında emzirdigim için alıştı artık uyanıp uyanıp emiyim istiyor bende bunu terketmesini istiyorum Bi yandan kıyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
GunesSila begonvilhg 2 aylık olacak pazartesi Evimizde olduğumuzda bir düzen var ama dışarı çıktım mı ya da oturmaya gittim mi işte eve dönünce böyle oluyor gittiğim yerde uyumuyor falan kucağımda uyuyor gittiğim yerde ama yere bırakınca 10-15 dk sonra uyanıyor evde öyle değildi ve saat 22.33 hala daha direniyor uyumaya ya rabbi
kizinaasikbiranne GunesSila Bugün bende aynıyım 1,5 saatte zor uyuru şu an uyuyor mu diye de bakmaya korkuyorum gündüzde doğru düzgün uyumadı kafayı yiyicektim en son da Allah bana acıdı
begonvilhg GunesSila küçükmüş daha ☺️ ondandır. 4 ay dolmadan kesin düzen oturmuyor zaten. Kendi haline bırakıp sabır çekmekten başka çare yok şimdilik 😍🙈