Sdanur Iyi geceler güzel anneler ☺️ 9 aylik kizim var ve ona kefir vermek istiyorum nasil vermeliyim hangi ögünlerde ve ne kadar miktarda biraz bilgi verir misiniz ☺️
Gonul_celen Sdanur yarım çay bardağı öğünden sonra veriyordum mesela çorba üstüne içiriyordum zamanla 1 çay bardağına çıkmıştık ki artık ağzına almıyor 😢 bazen de ara öğünde muzla ve ya meyve mix yapıp veriyordum.
Deletedmom_297 Sdanur pınarın birde içimin kefili çok hafif kahve fincanıylaaa içiyordu şimdi de hiç içmiyor
Burcuercinnn Sdanur Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
Sdanur Gonul_celen aa gercekten meyveli veriliyo muydu ? Ilk defa duydum ama cok sivi kalmiyo mu muzun yaninda peki
Gonul_celen Sdanur hayır içeçek gibi oluyor yine biz kefiri de evde yaoıurruz biraz fazla bırakıyorum koyu oluyor kıvamlı oluyor muzla birlikte yine içilecek kıvamda
Sdanur Benim kizim maalesef hic su tüketmeyi sevmiyor o yüzden de direk verip icirmeyi hic denemek istemiyorum biseylerle karistirsam daha iyi olur galiba
Doruk12 Sdanur bizimki de su içmiyo pek napıcam bilmiyorum, 🙄 gün ortasında veriyorum genelde Bi kahve fincanı kadar içiyo.