Pearl68 Bebeğim sağlık ocağından verilen demir damlasini kullanmıyor başka kullanabileceğimiz spreylei demir damlaları var mi acaba bebegim 4 aylik
Ebaysal35 Pearl68 Ocean veya sidefer 👍👍 Hem temiz içerikli. Ben 6 aylık bebeğime ocean kullanıyorum, sağlık ocağında ki aşırı kötüydü
Pearl68 Ebaysal35 tadı mı kötü acaba bakmadım ama teşekkür ederim birde ne zaman veriyorsunuz mama yada sütten biraz sonra mi veriyorsunuz
Ebaysal35 Pearl68 Tadı kötüydü oğlum beğenmedi, paraben içermiyor diye ocean denedim ilk önce. Onuda sevdi Emzirdikten 1 saat sonra veriyorum ben sabahları
Gamzeliff Pearl68 sağlık ocagindakinde paraben varmış canm onermiyorlar,ben 5damla veriyorum ama kimi doktor bebeğin kilosuna göre damla veriyormuş bizimki sabit beş dedi doktorumuz beş veriyorum
Feyzaaaaa Ne zamanlar veroyorsunux ya benim bebegım altı aylık ben bazen unutuyorum vermeyi çünkü yemekten bı saat sonra vereyim diyorum ben hatırlayamadan bıdaha yıyo
Han30 Pearl68 ocean asla önermem çevremde de kullanıp demir seviyesi yükselmeyen bebekler oldu. Sidefer ve ferrum kullandım.
Feyzaaaaa Han30 yükselip yukselmediğine ne zaman bakılıyor yani biz iki aydır kullanıyoruz ama iyi geldi mi gelmedi mi bir bilgşmix yok
Ebaysal35 Feyzaaaaa Ayda kan tahlili yapılıyor. Bana göre hiç bir ilaç vitamin kendisi gibi olmaz İstediğin kadar D vitamini ver, güneşin altında yarım saat durman kadar doğalı yok. Aynı şekilde Demir ilacıda öyle Ben sadece içinde paraben var mı temiz içerikli mi diye baktım, düzenli veriyorum değerleri nasıl olur bilemicem artık 🙏
Abdisumeyye Ebaysal35 tamam cpk sagolun b3nd3 aldımda veriyorum qra ara unutsam da bazı günler d3 damla veriyorum bid3 sağlık ocaginnin verdiği