Rihanna65_ Ya kızlar mideme bi ağrı atiyor ve birden bulanmaya başlıyor sizce sebebi ne kötü bir şey olabilirmi (sakin hamile olabilirsin demeyin boşanma aşamasındayim)
papatya96 Rihanna65_ Bende de var aynı şekilde mideme çok kötü agringiriyor ara ara birde ishalim var sizin geçti mi. Doktora gittim kan almisti troponin degerim yüksek çıkmış 13 çıkmış ama önemli birşey yok göğsünde ağrı hissederse gelsin demiş
Rihanna65_ Emine003 ya hayır her zamna yediğim şeyler bıraz korkmaya başladım valla en kısa sürede doktora gitmem lazım
Emine003 Rihanna65_ canım üşütmüş felan da olabilirsin ama tabi doktora git şimdi nasılsın geçti mi biraz
Emine003 Rihanna65_ bu sabah bende oldum canım biranda mideme vurdu midem bulandı 3 sefer öğürdüm ayıptır söylemesi ondan sonra geçti hemen ama kafamda bi ağırlık oluştu senin bu kadar uzun sürmesi iyi değil canım ya sen git doktora bence bugün
Grupyildizi Rihanna65_ tranko buskas alin icin ama yazilmadan verilmiyor tanidkk eczane varsa bayramdan snra saglik ocagina yazdirip sifreyi eczaneye verebilirsin cok iyi geliyor mideye rahatlatiyor fazla icme bagimlilik yapan ilac