Pakiz06 Sevgili tecrübeli anneler, bebeğim 4 aylık olmak üzere doktorumuz yavaştan meyve ve sebzeler ile ek gıdaya başlaya bilirsin dedi sizce hangisinden ilk başlamam lazım? Ve nasıl?
Arascyln Pakiz06 4 aylık olmak üzere? Gerçekten bu doktorları anlamıyorum sağlık bakanlığı bile ilk 6 ay anne sütü yada formül mama derken bunlar niye 4. Ayda ek gıda tavsiye ederler?
Defne_123 Pakiz06 sebze başla patates havuç kabak brokoli pürelerini werebilirsin bunları püre haline getirirken de içine bi çay kaşığı zeytin yağı koy baktın ki kabız olucak gbi şeyler war bu (katrınpulum) adı şey olan erik warya sıyah olan onu da pürelerden snra bir iki kaşık werebilirsin
Burcuercinnn Pakiz06 Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
Pakiz06 Arascyln ya bilmiyorum bende şaşırdım normal kilo alımıda iyi yurtdışı hollanda yaşıyorum araştırdımda internetten 4 aylıkken başlıyor bunlar ek gıdaya birde sizlere sorayım dedim
Arascyln Pakiz06 bence baslama senin tercihin yine de. ömrü boyunca tukecek o yiyecekleri. Ama Anne sütünü?
Defne_123 Pakiz06 şey ya adı tr ne aklıma gelmiyor bu şey warya erik ama siyah eriğe ne deniliyor o işte siyah kurutulmuş erik bagırsakları çalıştırıyor ya kabız olmasını engeller
Gokcesin 4.5 aylık kızım 4 ayda başlattık biz de çok kilo alıyor diye mama öğünü yerine. Yoğurt ile başlattı bize sonra sebze çorbası sonra da meyve