Dilara9406 Kızlar bebeğim 1 yaşında geldiğimiz günün 4. Günü hayla sokamadık girmiyor kuma alıştı ama oturup oynuyor bana noluuur fikir verin ya
Cigdemss Dilara9406 zamanla alışır. Zorlamayın hiç, korku olmasın HAYLA girmezse evde su ile oynamasına izin vern banyoda zamanla sevecektir.
Ela85 Dilara9406 bazı çocuk sevmiyor benim kızım 4 yaşında ancak girdi kuma da basmadı hiç çorapla durdu☺️Zorladım korkmuştu, küçüğe de hiç teklif etmedim kendi isteğiyle girdi.
babyaksu Siz sakin olun ki çocukta sakin kalsın. Öncesinde ılık duş öneririm vücudu ılısın deniz soğuk gelip korkmasın ve oyunlarla alıştırılabilir
tazebiirannee Dilara9406 benim oğlumda öyleydi en son eşim kucağına alıp girdi denize başta yine biraz ağladı ama topla oyaladık sonra alıştı
Noname21 Dilara9406 ağlamasına bakmadan birden sokacaksınız zaten beş dakikaya alışıp sevecektir yok hiç sevmezse demekki zamanı daha gelmemiş benim kızımda girerken ağlardı sonra cıkmamak ıcın de ağlardı
Pelopelo 2prnses1prens yani bunun sonu yok ki, bambaska bir sey sormus hanimefendi. Mesela bu cumlenizde de direkt olacak direk degil. O zaman birakalim sohbeti herkes yazim yanlisi duzeltsin😂