[silindi] tosbikannesiiii Anıtkabir 💜 Eymir Gölü Ahlatlıbel Altınköy Tunalı Hilmi cad. Atakule Bahçelievler 7.cadde Hep açık alan saydım 🤗
SetenayCo tosbikannesiiii Ankarada AVM dışında gezecek bir yer var mı 😎 Tabii ki Anıtkabir Sonra belki incek tarafı Bahçelievler Kuğulu Park
-Delibal tosbikannesiiii Anıtkabir. Altınköy açık hava müzesi. Gazi, Lozan, Kuğulu, Göksu, Ahlatlıbel Atatürk park. Mogan gölü, Eymir Gölü, Harikalar Diyarı. Bahçeli. Beypazarı. Müzeler var. Ankara Kalesi, Hamamönü.
blue5 tosbikannesiiii bir kac yil orda yasadim hic gezilecek yeri yok dogru duzgun avm disinda. Ay mesajimi duzenliyim beypazarina gitmistik guzeldi.😁 ama uzak. Hamamönü de guzel.
SetenayCo marinelife Maalesef öyle, 4 yıl yaşadım orada Bahçelievler ve incek dışında insana keyif veren bir yer yok. İki kere de Kızılcahamam’a gittik ama geniş zaman ister orası. Hoş şimdi Bahçelievler’in de eski tadı kalmamıştır pandemiden bu yana.
marinelife SetenayCo ben Ankarada doğdum ve yaşıyorum Ankarada vakit geçirilecek en güzel yer evim 😂😂😂😂
Noname21 SetenayCo kız nesini özlüyorsun eşimin tayini çıktı oraya daha tam taşınmadık İstanbul’daki evi kapatmadık gitmiyorum ben eşim gidiyor haftasonu geliyor sevemedim
Noname21 tosbikannesiiii anlara bomboşmuş çok şanslısınız atakulenin oyun alanı ve yemek katında ateş dönerden lahmacun yiyin Anıtkabir Tunalı hilmi Kuğulu park Eymir gölü ve birsğrğ park var internetten bakın Çocuklar için neşeli köy var niloya geliyor
SetenayCo Noname21 İstanbul’dan gelene Ankara hiç cazip gelmez ki 😊 Benim çok güzel yıllarım geçti orada yine de😍😍
kenankaan tosbikannesiiii Anıtkabir, hacı bayram, kuğulu park, mutlaka güzel bi aspava yiyin bu arada.