Lulukbebek Robot spürgem başlıyor ama aynı yerde dönüp duruyor süpürmüyor neden ola bilir böyle bişey başına gelen var mı
Nur-ber Lulukbebek benimkide xiamoi ilk defa duydum bu şekilde ben ve çevrem çok memnun garantisi var ise hemen gönder veya telefonundaki haritadan komut vererek deneyebilirsiniz
2cocuk1kopek Lulukbebek önce bir resetleyin süpürgeyi, harita fln tekrar oluşsun düzelmezse servise sorma lazım.
Offanne_ Lulukbebek ne kadar süredir kullanıyorsunuz. Benim süpürgemde de aynı sorun vardı. Bataryası tükenmiş. Yeni batarya aldık taktık düzeldi
Denizanasi92 Offanne_ ya benimki de şarjı bitince olduğu yerde kalıyor önceden istasyona gidiyordu. Bu da mı bataryayla alakalı acaba
Offanne_ Denizanasi92 olabilir. Benim ki ilk zamanlar öyle yaptı. Sonra bı durdu daha çalışmadı. İstasyona götürüp bırakıyordum geri çıkıyordu araştırdım batarya bitmiş yeni batarya alıp taktım. Sorun çözüldü. Benimkinin garantisi bitmişti. Sizin ki duruyorsa yollayın
Lulukbebek Herkese teşekkürler internetten araştırdım tekerleklerine cisim yada ip dolanmış olabilir diyordu baktık ip dolanmış tekerine düzeldi 🙂
Lulukbebek marinelife eee ne hocası diycez o zaman xiaomi çin markası olduğu için çin hocasını diyelim :)
Babykus Lulukbebek Ben de xiomide aynı sorunu yaşamıştım. Güzelce temizledim, defalarca resetledim, tekrar haritalandırdım yapabileceğim her şeyi yaptım ama yok düzelmedi. En sonunda servise gönderdim yenisini göndermişlerdi ☺️
Lulukbebek Babykus hadi ya iyi ilgilenmişler bari ben iki üç kere gene benzeri sıkıntılar yaşadım sürekli elektrik cok geldiği için şarji dolunca şarjdan çıkaroyodum bir ara sonra haritalamada sıkıntı yaptı açılmadı falan