MESoydan Uygun fiyata verebilecek olan arkadaşlar var mı acaba boşa yeni almak istemiyorum yardımlaşırsak sevinirim ♥️🙏🏼
Aliiisss MESoydan size ve alacak arkadaşlara tavsiye olması için yazmak istedim bende çok büyük hevesle aldım ama kullanılmıyor bile onu alana kadar uzun süreli oynayabileceği oyuncak alırsanız daha güzel olur bebeğim 5-6 kez zor oturmuştur bunalıyorlar içinde
bsradmlpnr MESoydan ben satıyorum canm ist bayrampaşadayım sarı renk 45 tl sadece iki çıt çıtı yok letgoya koymuştum
Cydvrl Postunuzun altına sığındım ama kusura bakmayın. Siz aldıktan sonra ben de satan varsa uygun fiyata almak isterim. Erkek bebek için
saziye_14ocak Bende turuncu renkte var toplasanız 10 defa oturmuştur 95 liraya almıştım 60 liraya satabilirim tertemiz
Olduozaman Aliiisss haklısınız çabuk sıkılıyorlar ama şöyle artı yönü de var oturmayı öğrenmeye destek oluyor
bsradmlpnr Bende satıyorum 45 tk ye sarı renk sadece iki çıtçıtı yok ama alınıp dikilebilir çok bi sıkıntı değil yani kullanılmıyo bile o isteyen olursa istanbul bayrampaşadayım
Aliiisss Olduozaman ben bebeyatmazımız olduğu halde hala yastıklarla destekleyip oturtuyorum bir öneriydi sadece 🙈🥰