GunesSila Selamlar , İyi bayramlar herkese 🌸❣️ Kızlar bir şey soracağım. Beyaz gürültü kullanıyor musunuz? Alışkanlık yapar çok iyi değil beyin için falan diyorlar ama ben bebeğim uykuya direndiği zamanlarda kullanıyorum mecbur 😕
4ocukannesii GunesSila ben beyaz gürültüyü öğrendiğim zaman bebeklerim 6 aylıktı şuan 10 aylıklar sadece uykuya geçişte aciyorumu açar açmaz resmen rahatlayıp daha rahat uykuya daliyorlar
Gin GunesSila klasik müzik ile uyuyor benimki bebekliğinden beri 😅 Park beşikle birlikte gelen ışıklı ve müzikli oyuncakla alıştı öyle devam ediyor. Ben çok memnunum ama bu durumdan, uykuya dalmasını kolaylaştırıyor ve müzik kulağı açısından da faydalı. Daha sakin dingin oluyor uykuya geçme aşamasında. Spotfyda çalma listesi oluşturdum onu dinliyoruz. Favorisi de kuğu gölü 😄
beyzzsenturkk_ GunesSila anne karnı sesiyle uyuyor dışarda da çok işimizi kolaylaştırıyor sess alışkın cok rahat ediyoruz sakinleşiyor rahatlıyor 2. ay gaz döneminde baslamıştık bizde şu an 5 aylığız bu ses açılınca uyku vaktinin geldiğini anlıyor rutinlerimizden biri haline geldi
benoyleuygungordum_ GunesSila 6. Aya kadar kullanabilirsiniz ama bütün uyku suresinde açık kalmasın dalınca kapatın. 6 aydan sonra da yine gündüz uykularında kullanılabilir. Biz 6. Aydayız şuan beyaz gürültü fayda etmiyor hdjdf ninni açıyorum öyle uykuya geçiyor