112233445566 evet işaret parmağını çok kullanır her gördüğü şeyi bize gösterir bizim sorduğumuzu işaretle gösterir bişey isterken işaret eder. Ortak dikkatimiz iyidir. Bişey gördüğünde bize döner Güler. Ses duyduğunda hemen gözlerime bakar sesi duydun mu diye. Adına hep bakar yabancılara da bakar. Göz temasımız iyidir. Birkaç hayvan sesi çıkarır baba dede mama abi alp attı gibi kelimeleri var fakat amaçsız söylüyor yani ortaya söylüyor babaya dönüp baba demiyor. Genelde aaaaa uuuu diye sohbet ediyor. Ben kelimelerimiz artmıyor ve heyecanlandığında ellerini kasıyor açıp kapıyor diye götürmek istiyorum doktora. Mesela top atıyor birkaç saniye izliyor ellerini kasıyor gülerek sevinince. Kapıyı açıp kapıyor kapattıktan sonra ellerini kasıyor yine. Eşimle duygusunu bı şekilde ifade ediyor diye düşündük ama yine de doktora soracağız. Bir de Çimen gibi şeylere ayağı değdi mi rahatsız olıyor. Tıraş köpüğü etkinliği yapayım dedim ama ilk etkinliğimizde ona da dokunmadı belki zamanla dokunur. Bu üç problem dışında bişeyimiz yok şükür.