minik_kusul Merhaba kizlar size bir sorum var Sut cekmeyi birakmak istiyorum artik Ama biliyosunuzki cekmesem birikme yapiyo ve mastit oluyorum Bana tavsiye verirmisiniz?
Sbibar minik_kusul selammm :) Hemen bir lahana al eve. Yapraklarını ayır yıka buzdolabı poşetlerine koy buzluğa at. O yaprakları göğsüne koy soğuk soğuk olunca göğsünü rahatlatacak, sağmana gerek kalmayacak. Şimdiden iyi rahatlamalar 🫣
minik_kusul KLORAK Evet evet bitirmek istiyorum ama arayi uzararak yine mastit olursam diye korkuyorum
KLORAK minik_kusul atesin dusunce sicak dusa gir ve imkani. Varsa duşta sag sütünü ben oyle yapmistim amacerrahlik degildim… Birde süre uzatarak sagim zaten bitirme yöntemii, süreleri daha kisaaraliklarlada uzata bilirsin 2 saate 1 3 saatte 1
minik_kusul KLORAK Cok sukur bugun cok daha iyiyim Ama gogsumu sagdim halde belli icinde var yine ama sagarken cok cikmiyo ama cok acimiyoda 🤷🏼♀️
Bibebek_ minik_kusul makine göğüsler çok sert olun z hemen çekmiyor biraz elinle sağıp yumuşatırsan ondan sonra daha güzel geliyor süt bide masaj yaparsan iyice yumuşuyor