talula Kuzular hangi parfümü kullanıyorsunuz ? Nasıl bir kokusu var ve insanlar sizi kokunuzdan tanır mı :)
Kitapkokusu talula Bombshell kullanıyorum yaklaşık 2 sene önce falan almıştım hala kullanıyorum zaten biterse bir daha alamam. 🙈 İnsanlar beni kokumdan tanımaz çünkü sadece evde kullanıyorum.
ruveydaensar talula chanel kullanıyorum ama nadiren . İnsanların beni kokumdan tanıyacağı kadar sık değil 😅
Merveeofs Valla birkaç şey kullanıyorum. Privacy, caldion ve Lancome la vie est belle. Favorim tabi ki Lancome Beni kolumdan tanırlar mı bilemem hiç öyle bir duyum almadım 🤭
Deletedmom104 talula ruh halime göre değişiyor. Sinirli, gerginsem eyfel 329 ve dp p12 mu ne kocamla dışarı çıkarken veya onla vakit geçirsem Victoria s. Velvet petals, amber romance, pure seduction bu üçi fav. Sabit kokum yok 😂
Nazlimu_ talula escada magnetizm. Tek geçerim. Tanımadığım hemcinslerimin gelip kokumun adını sormuşluğu var. Kalıcı bir koku. Ve evet yakın çevrem beni kokumdan tanır çünkü yıllardır aynı parfümü kullanıyorum. Fakat herkesde aynı etkiyi yaratmıyor kokuların tenle uyumu çok önemli. Kardeşimde aynı kokuyu kullanıyor ama onda bende durduğu gibi durmuyor 🌼
Asyaveannesi04 talula ysl libre, jimmy choo, michael kors wonderlost 3ü vazgeçilmezim ve evet özellikle libreyi kullandığımda herkes sorar
AyKUSUM GamzeBaz valla dalinle çok dikkat çekiyoruz biz , hem bebişim hem ben , herkes bize bakıyor, kızımı kuçağına alanlar kokusuna kapılıyor 😂😂😂
Elifsenayldrm55 talula libre intense mükemmel bi parfüm ama çok bilindik orası ayrı ama uzun yıllardır kullanıyorum vaz geçemiyorum 🤦🏻♀️
Nil2022 Elifsenayldrm55 libre intense 2020 yılının ortalarında çıktı. Nasıl çok uzun yıllardır kullanıyorsunuz merak ettim.
benkosarim talula Ceceli - İris kullanıyorum kokusunu çok seviyorum temizlik kokusu gibi yıllarıdır hiç değiştirmedim 8 yıl oldu