Kupelikiz_1  İyi geceler, beyaz bir tabaka vardı dilinin üzerinde dün demir şurubundan sonra mı oldu tam anlayamadım fikri olan ve ya başına gelen var mıdır acaba dünden beri çok tedirginim
Noname21 Kupelikiz_1 demir ilacını az bir portakal suyuna katın öyle verin geçmezse de götürün ıslak bir gazlı bez işe silebilirsiniz
MinnakAsel Kupelikiz_1 fırçalamayı denediniz mi kızımın bu kadar koyu değildi ama onunda kan lekesi dilinin rengini değiştirmişti dış fırçasıyla denedim fırçaladim ve geçti inşallah sizinde öyle bir şeydir
220322 Kupelikiz_1 demir ilacından kaynaklı demir ilacını verdikten sonra su verin doktorumuz öyle demişti
Kupelikiz_1 Noname21 gazlı bez değil de normal ıslak bezle denedim silmeyi çıkar gibi oldu ama belli belirsiz mendilde iz kalıyor gazlı bez temin edeyim yarın teşekkür ederim
Kupelikiz_1 MinnakAsel denedim ama beceremedim fırçayla yarın tekrar zorlayayım geçerse şüphelenmeyeyim değil mi
Kupelikiz_1 220322 evet su vermemiştim de yüksek ihtimal demir ilacından kaynaklı dediğiniz gibi fırçalamaya deneyeceğim yarın