1 yıllık yeni bina hiç oturulmamis diye çok beğendim taşındık bir kaç ay önce .
Deprem zamanında çok şiddetli yağmur rüzgar vardı hatırlarsınız o süreçte çatı çok su aldı ve hatta ilk katta oturan komşularımın evine su bile giriyordu .
Sonra tamir etmişler güya ve sonrasında orda böcek oluştu hem gümüşçün hemde alman hamam böceği 😩 en tiksindiğimdir varya bekarkende evimizde çok oluyordu mutfak dolapları ahşap tı eski olduğu için sürekli böyle böcek oluşurdu çok kötü çok…
En üst katta oturuyorum bende bu arada , karşı komşum böcek gördüğünü söyledi ilaçlama yaptırdı 2-3 gün sonra gelmemiş daha böcek öyle söyledi .
Biz de küçük minicik yavrular goruyorum bende , duvarda kenarlarda , dolap içinde bir kaç tane gördüm yine ve internette yaziyorki bundan bir tane gören bilsinki arkasında cumhuriyet vardır 😩😩😩
çok heryere dagiliyorlar bu böcek türü .
Neyse aynı ilaclamaya dün ilaclattim evi , karşı komşum daha görmüyor muş ya bende ne yapayım elmahkum yaptırdım .
hala görüyorum , ilk 3 gün komsumda görmüş evde ama sonra geçmiş .
İlaçlamaya gelenler hem püskürtme ile hemde jel koyarak ilacladi ama bana üstten sağma yapıldı gibi geldi dolap içlerine jel ilaçtan koyacaklardı , bazısında var bazisin da yok 🥴
yada ben anlayamıyorum artk ne düşüneceğini de şaşırdım …
hakkınızı helal edin uzun yazdım çok dertliyim bu konuda 😔😔😔
Bu böcek veya ilaçlama ile ilgili bilgisi önerisi olan varmı ?