Emr066 Selam kizlar 3aylik oglum var ve kafasini hep sol tarafa dogru tutuyor kucagimdayken felan da öyle, Doktor dedi diger tarafa hep tutmalisin yoksa kafasi yamuk olur dedi. Aceba düzelir mi ayni durumu yasayanlar varmi?
Feyzosumunannesi Emr066 kızımın kafa yapısı dik ti hep aynı sağ sol olarak yatıyor hiç dik yatiramiyordum kusar görmem diye korkumdan herkes byle kalır dedi ama şuan kızım 13 aylık çokta güzel düzeldi kendiliğinden
ElisaMom_ Emr066 benim bebeğimde öyleydi hatta ultrason falanda çektirdik iç yırtılma kanama varmı diye ama çok şükür bişey çıkmadı şuan 12 buçuk aylık düzeldi kendiliğinden
ShuraMeyra Emr066 kafası yamuk olmaz da o kasları calısmaz. Bizde 3 aya giriyoruz huzursuzluk vardı kız da doktor 1 aylıkken fark etti bir tarafına pek dönemiyor dedi. Bende sürekli kendime dönük yatırıyodum ben yaptım yani cocugu öyle neyse fizyoterapist oraya masaj yaparak açtı ve suan kendi kendini döndürüyor. Yani siz evet sürekli çevirin öteki tarafa ama kendi acıdıgı icin izn vermek istemicek dönmicektir o yüzden masaj lazım o kısma
Gozdecinar Bizimde yan tarafa doğru duruyordu doktora sormuştum ben eliyle muayene etmişti problem yok demişti zamanla düzeldi doktor bakıp aksi bı durum görmedikçe sorun olmaz