Haziransekiz Kızlar bebeğim 4 ay 17 günlük. O sessiz sakin akıllı bebek gitti yerine sürekli ağlayan kucak isteyen bebek geldi. bu durumu yaşayan var mı? geçici bir durumdur inşallah
Busraanne Haziransekiz benim bebeğimde tam 4 ay 17 günlük. Dediğiniz gibi sürekli kucak istiyor. Odadan çıktığım an arkamdan ağlamaya başlıyor geri odaya girince bir anda gülücükler saçıyor. Daha bugün kardeşimin düğünü için kıyafet bakmaya gittim ama asla arabasında durmak istemedi kucağımda sakinleşti sadece. Hiçbir şey bakamadan geri dönmek zorunda kaldım 😊 umarım geçici bir durumdur
Mbay Haziransekiz Ahhh canım o kadar iyi anlıyorum ki seni :( bizde öyleyiz dün de ben post açmıştım kızım uyku düzeni olan sakin bir bebekti 2 haftadır uyumuyor sürekli meme de ne oyun halısı ne tiny love sadece kucak istiyor umarım geçer bu dönem bizde biraz nefes alırız
RahAyDoruk Haziransekiz ah o 4 ay varya 4 ay benim ömrümden çaldı o 5 ay 26 günlük olduk hala çok mutsuz hep kucakta gezen uyumayan huysuz afedersiniz WC ye bile gitmeme izin vermeyen bi oğlum var umarım geçicek kendimi avutuyorum çok yoruldum zor ama kötü düşünmeyin herkeste aynı olmuyor iyi düşünün iyi olsun 🥰
Sin21 Haziransekiz ah biz biz 4 ay 18 günlük açken ağlıyor doyuruyorum ağlıyor oynuyorum ağlıyor bırakıyorum ağlıyor 😂 taktık hunileri takılıyoruz oğlumla 🥰😂🎊🎊🎊
Haziransekiz Busraanne valla çok yoruluyorum bende. Akşam olsa da bi an önce uyusa diyorum. Gündüz Allahım kalkmasın lütfen diye dua ettiğim oluyor
Minik_Hanim Busraanne siz yanından gidince bebeğiniz sizin yok olduğunuzu annesini kaybetti sandığı için üzülüp ağlıyor. Varlık kavramını öğrenene kadar da ağlamaya devam edecek..
Haziransekiz Mbay yok bizimkinin allahtan uyku düzeni bozulmadı. Ama işte uyanık olduğu zamanlar sebepsizce yalandan ağlamalar. Sürekli kucak öghkkkk oldum artık 🤮
Mbay Sin21 😂😂😂 bende yarın takmayı düşünüyorum napsam mutsuz mızmız dışarı çıkmak kabus zaten bütün avm sesimizi dinliyor 😂
elifiii Haziransekiz atak zamanindasiniz ve uzun suren zorlayici bir donem sonra geciyor. Sakin karsilamaya calisin, zor ama buyuklerden es dosttan yardim istemekten cekinmeyin.
lionyez Evet. Bayanlar atak haftası 35 gün sürüyor. Allahim 10 gün kaldı ama ömrüm gitti yaşlandım. Anneme gittim en ağır geçen dönemde kadincazin tansiyonu çıktı da geldik. Geçecek inşallah düzelir sonra .