duruguzel Gizmuss evet canım. Benim bebeğimin kafasının sol arka tarafında kafasında şişlik vardı. İlk doğduğunda bildiğin kafası yamuk duruyordu bu şişlikten. Şu an 1 yaşında ve düzgün kafası. O şişlik yavaş yavaş indi ve kafası normal şeklini aldı. Tamamen inmesi bi 6 ay falan sürdü
tazeannis_ Gizmuss evet doğum esnasında kafasının arkası uzundu baya bi ama düzeldi hemen hafiften var oda düzelir zaten
Severimkizimi Gizmuss aynisi benim kizimdada vardı kafası yamuktu ve ödem vardı sonradan geçti şuan 1 yaşında kızım hiç Bi sorun yok kafasıda düzeldi olabiliyo böyle seyler skmayin canınızı allahin izniyle bisey olmuyo
Anr5155 Gizmuss doğduğumda bende de varmış o şişlikten hatta o ladar o kadar büyükmüş ki kafanın arkasında bşr daha kafa vardı derler. 28 yaşındayım kafa gayet normal hiç bir aksilik yaşamadım bu konudan dolayı.
Gizmuss duruguzel radyoloji yönlendirdiler orda vaktılar herşey normal dediler cilt altında sıvı cıktı ödem dedi zamanla geçer dedi benımkınınde iki yanında sislik beyinde yokmuş ama yinede takip edelim dediler baktırcaz bakalım üzülüyorum beyne bişi olur diye ya dogumumda halbuki cok güzeldi zorlanmadım acaba diyorum vakummh kullanıldı o mu zarar verdi diye kullanılsa haberim olmazmıydı
duruguzel Gizmuss vakum kullanılsa bilirdin canım. Sen kendi ıkınmanla doğurmadın mı? Normal doğumda olabiliyor. Kafa şekli bozukluğuyla böyle ödem şişlik Farklı duruyor zaten. Baktırmışsın takibinde kal ki için rahat etsin. Ama zamanla geçiyor merak etme.
Gizmuss duruguzel aynen kendi ıkınmamla dogurdum hatta kolaydı nasıl oldu anlamadım bile , dikiş olayı daha zordu canımı acıttı valla
RainOverMe Benı normal doguma zorladılar cocuk gelmedı sezaryenle dogdu kızım, ona ragmen şişlik vardı. 5-6 ay kaldı o sıslık belkı daha fazla. Yavas yavas gectı. Cocuk dr una goturdum 5 gunlukken. Normal, olabılıyor endıse edecek bır sey yok dedı eve yolladı.
Gizmuss RainOverMe tek tarafındamıydı şişlik 6 ay sonra geçti mi?? Araştırma hastanesi biraz pimpirikli baktırdı hemen ultrason ile , cilt altı sıvısı ödem cıktı ama takipliyiz yne giidicez 40 ında
RainOverMe Gizmuss aynen tek taraf sag tarafa dogruydu dogru hatırlıyorsam. Evet hatta nıye gecmedı dıye durmadan stres yaptom bır de pandemı vardı doktor getırme gececek demıstı gecmesını bekledık oyle ama gecene kadar da stres stres stres🥴 en kotu 5- 6 ay belkı de daha fazla cok surdu. Bızım komsu rahatlatmıstı oglunun hemen hemen bı yasa dogru gecmıs sıslıgı aynıydı dedı. Benım alttan muayene cok fazlaydı 5-10 dk da bır ıkı kısı kontrol edıyordu suyu falan da onlar patlattı acaba ondan mı oldu yoksa dogumda dusurduler mı dıye dusunup durdum(kuzenımı dusurmusler onda da sıslık olmus) Evet ödem olabılıyormus ama bu kadar uzun suruyor mu bılmıyrm
Severimkizimi Gizmuss ewet ultrasonla baktilar deri altında sıvı var ama geçer doğumda olmuştur dediler 3 ay sonra tekrar gel bakalım dediler gittim baktilar sıvı yoktu sislikte 6 ay sonra tamamen geçmişti
Senametinn Benimki bildiğin üçgen kafalı doğdu. İnmesi zaman alıyor biraz ama düzeliyor merak etmeyin🙏🏻
Gizmuss Senametinn ya sağda da solda da var öyle oldugu için ortası biraz cukur oldu elleyince anlaşılıyo 😌 çok üzülüyorum ya