Sebosunuzzz Arkadaşlar morale ihtiyacım var 😕 bebeğim 4 ay 15 günlük beni 4. Aya girdiğimizden beri emmiyor doğru düzgün mama vermek zorunda kalıyorum sütüm varken 🥺 5. Ayda felan düzene binecek mi ne yapmam lazım başına gelen var mı
Canimyavrumveben Sebosunuzzz benim bebeğim 4ay 5gunluk ne yazık ki emzirme pozisyonuna aldığım anda ağlıyor kafasını çekiyor. Sadece uyku arasında emzirebiliyorum o da uyur olunca çok emmiyor. Gündüz göğsüm şişiyor iyice sütüm kesilecek diye korkuyorum.. bir digeri ben biberon verdim almayınca hemen mama yaptım biberona aç kalmasına dayanamam çünkü ne yapacağım bilmiyorum 🥲🫠
Eflininannesiii Canım atak dönemine girmiştir sakın pes etme biberona alışırsa seni bırakır sık sık emzirmeye uğraş gerekirse meme ucuna bişey sür emmesini sağlaa
Sebosunuzzz Eflininannesiii ay mantıklı evet çok teşekkür ederim bir damladan az pekmez sürsem nolur 🥺
Eflininannesiii Sebosunuzzz olur canım çok az sür ama sık sık yapma buna da alışır sütü reddeder bu arada silikon meme ucları oluyor ondan da deneyebilirsin biberon gibi kolay tutar
Mertsames Benim bebeğim de 2 buçuk aylık sütüm az olduğu için meme+mama şeklinde besleniyordu ama 2 haftadır meme reddiyle uğraşıyorum hiçbir şekilde ağzına almıyor. Pekmez sürmeyi denediniz mi işe yaradı mı