Tatli_Bir_Anne_ Düzenli cinsel birlikteliği olan, günaşırı, yerine göre hergun hatta bazen günde iki kere birliktelik yaşayan erkek, neden hala mastürbasyon yapar ? Cinsel ilişkide zevk alıyorsa neden bir daha böyle biseye başvurur?
Kadifemsii Tatli_Bir_Anne_ sanırım buna biz kadınların cevap vermesi yanıltıcı olabilir eşinize soruyor musunuz
ikibebebiranne_ Benim eşim ilişkide boşalır sonra yine banyoya gidip yine boşalır soruyorum niye böyle yapiyosun diye içinde illaki kaliyo diyor 😁
Tatli_Bir_Anne_ ikibebebiranne_ ilişkide niye tam bosalamiyor ? Sizinkisinin en azından bir gerekçesi varmış.. Siz mı gördünüz öyle bisey yaptığını..
mertalibrother ikibebebiranne_ aaa bunu benım eşimde diyor sen anlamıyosun içinde kalıyor rahatsız oluyorum diyor
Tatli_Bir_Anne_ Hamileliğimde bile hergun birliktelik yaşamışken neden bir erkeğin böyle biseye teşebbüs ettiğini görmek zorundayım sanki ?
Tatli_Bir_Anne_ Kadifemsii ben ilkkez böyle bisey gördüm, kendisini tatmin etmediğini söyledi, yok orasını yıkıyormuş, yok kaçınıyormuş, boşalmıyormuş sadece hoşuna gidiyormuş. Bilemedim neye yoracagimi.
Tatli_Bir_Anne_ aylinpala ben ilkkez böyle bisey gördüm, kendisini tatmin etmediğini söyledi, yok orasını yıkıyormuş, yok kaçınıyormuş, boşalmıyormuş sadece hoşuna gidiyormuş. Bilemedim neye yoracagimi.
Kadifemsii Tatli_Bir_Anne_ yani sizinle alakalı bi problem olmadığını hoşuna gittiği için yaptığını söylüyorsa takılmayın bence
Tatli_Bir_Anne_ ayse4421 başka bir açıklaması yok gibi gözüküyor. Ama o tatmin olmak için yapmadığını söylüyor, neye yoracagimi bilemedim
Tatli_Bir_Anne_ Kadifemsii hamileliğinde bile aralıksız hergun birliktelik yaşadık biz. Benimle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama buna rağmen kendisini tatmin etmesi bu denli düşkün olması biraz da güven problemine sebep oldu açıkçası.
ayse4421 Tatli_Bir_Anne_ şenlik bir durum değildir canım fazla takılıp üzülme o kendisi bağımlı olmuştur doymuyordur afedersin çok özür dileyerek söyledim mesela ben hamileyken eşimle afedersin aralıksız ilişki yaşadık doğumdan sonra da öyleydi bu aralar zevk almıyor farkediyorum bir kere bende video izlerken yakalamıştım ama hiç çaktırmadım takılmadimda kendisi bilir işine gelirse 😃 banane ki ama herkesin geçmişinde illaki vardır o videoları izleyip bağımlısı olan muhtemelen seni n eşinde bu durumda ve bırakamıyor
Tatli_Bir_Anne_ Sebusebu Beyin yerine penis taşıyor olması da güven acısından benim için problem oluyor
Kadifemsii Tatli_Bir_Anne_ haklı olabilirsiniz ben görmedim hiç görsem ne hissederim bilemiyorum ama hoş bir durum değil . Heralde reddederdim senin için bi anlamı yok sen zaten bi şekilde kendini tatmin ediyorsun derdim . Kesinlikle hoş bir durum değil
Sebusebu Tatli_Bir_Anne_ güvenle ne alakası var bunun. Evli erkeklerin %90 ı yapar, kadınların %50 si anca yakalar. Kalanı da benim kocam yapmaz der 😂 bırak takılsın kafasına göre baska kadınla birlikte olmuyo ya. Eşin yerne sen de kendini tatmin edebilirdin
Mazikeen Tatli_Bir_Anne_ seviyodur ikisi ayrı şeyler beraber yapmayı teklif edebilirsiniz partnerbasyon deniyor sex çeşitliktir
Tatli_Bir_Anne_ ayse4421 hiç ummuyordum, dün gece görünce tüm gün aklımda bununla gezdim. Farklı hissettiriyor insana kendisini böyle biseye maruz kalmak.