YorgunAnne0716 Geçen burda post gördüm tarçın kahve kakao zayıflatırmis . gerçekten faydasini gören var mi Birde limonlu sıcak su da zayıflatır mı . İkisine başlamak istiyorum sizden de yorumları bekliyorum. Kahve aynı türk kahvesi gibi ocakta pişirip iciliyo
Zdln YorgunAnne0716 bacım nerde görülmüş yıyıp kahveyle lımonlu suyla zayıflamak sağlıklı besleneceksin + böyle şeyler yapacaksın ozaman etkılı olur
Kadifemsii YorgunAnne0716 annem tarçınlı sade Türk kahvesi içerdi sağlıklı beslenip spor yaptığı zamanlar. İyide kilo verdi ama dediğim gibi sağlıklı beslenme ve sporla . Kahve tek başına belki şeker isteğinizi Biraz geciktirir o kadar
TtazeAnne YorgunAnne0716 ben daha öncede içtim tarçınlı Türk kahvesi ama diyetde yaptım baya iyi kahve tok tutuyor şimdide diyetteyim her sabah içiyorum açlık hissedersem bida içiyorum ödem attiriyor
YorgunAnne0716 Zdln ya burda okumuştum hiç bişey yapmadan zayiflatir sanmıştım .doğumdan sonra kilo yapıştı resmen gitmiyo
YorgunAnne0716 Kadifemsii teşekkürler. inan çocuklardan dolayı hep ayaktayım ikisi küçük ev işi şu bu derkrn gece uzaniyom . Bu kadar ayakta olmam daha da kilo aldırdı bana zayıflamam lazımdı
Zdln YorgunAnne0716 inan ne kadar kafana takarsan okadar gıtmıyor rahat ol ve güzel bır emzıren anne dıgerı yap
Kadifemsii YorgunAnne0716 Leslie yapın sadece yarım saatinizi alıyor ve ciddi yağ yaktırıyor ben Leslie ile 15 kilo verdim ilk 10 kilosunu 2 ayda verdim
LadyGugu YorgunAnne0716 İçecekler zayıflatmaz, küçük porsiyonlar ve bol hareket zayıflatır. Aldığınız kaloriden daha fazlasını yakarak zayıflarsınız, bu işin bilimi budur.
Adababy YorgunAnne0716 bu saydıklarınız ancak kilo vermeye yardımcı olur tek başına işe yaramaz ha size iştah kesen bi tarif vereyim granül kahve kakao ve tarçın ekle çalkala bide buz koy oh mis tadı var iştah kesiyor.
LaraCroft YorgunAnne0716 tok tutar. Öğün aralarınızı uzatır. Ama muhakkak öğünleriniz sağlıklı olmalı ve porsiyonu ona göre olmalı. Yoksa sadece bunu içmek elbette işe yaramaz. Kısacası şöyle düşünebilirsiniz: Diyet yapanların acıkma sürelerini kısaltıp, onları tok tutuyor. Ama diyetsiz asla kilo kaybı yok maalesef 🙅🏻♀️