merveozsoy 5 aylık kızım 6700 kg normal mi sizce 20 gün önce 6500 dü doktor az falan dedi kafamı bulandırdı farklı bir doktora götürdük ilk defa böyle diye biri oldu
Cey_lin13 merveozsoy kilosu gayet iyi doğum kilosunun iki katına çıkmış çok kilolu bebek hantal oluyor benim kızım da 5 aylık 7.300 arkadaşımın kızı 5 aylık 5.900
enchantress merveozsoy ayda 500 gram alması gerekiyor sanırım ortalama ondan kilo alımı az demiş olabilir ama bence kilosu gayet iyi benim kızım da 5 aylık ve kilosu aynı 2400 gram doğdu
Eflininannesiii Bence gayet normal benim kızımda 5 aylıkken 8.500 dü şuan 6 aylığız 8.700 olmuş 200 gr az almış ama kilosu iyi dediler belki arada sizinde 200 gr olduğu için öyle demişlerdir aylık 500 gr alması gerekiyor diye biliyorum
Eflininannesiii merveozsoy benim bebeğim biraz üşüttü öksürük balgam felan vardı sanırım ondan 200 gr aldı birde ek gıda yediği halde ama boyu uzamış o yüzden pek sorun etmedim bence sizde etmeyin 5 aylık bebeğe göre gayet iyi bence
Yagmur988 merveozsoy Kilo alımına takılmayın yavaş kilo alıyor demekki fiziksel gelişimi nasıl onu takip edin