Demet55arslan Merhabalar. Bebeğim 2 aylık bir türlü emziğe alıştıramadım. Bu yüzden sürekli emzirmek zorunda kalıyorum. 3 tane emzik aldım yinede atıyor. En son oi oi aldım onu bile almadı. Öneriniz varmı 🙉
esen1922 Demet55arslan bende aynı sorunu yaşıyorum kauçuk aldım oi oi aldım tutmuyor 2 çekip atıyor napcaz bilmiyorum 1 ay 22 günlük benim oğlumda
Nisa3 Demet55arslan 10cesit emzik ucu aldim ve kizim hic birini kalmadi 5aylik olduk ve o kazandi meme emen bebe emzik almiyor ve ben hala israrla veriom ama almiyor zorlamaya gerek yok
Srht Demet55arslan ben emzik kullanılmaması taraftarıyım meme reddine sebep olabiliyor. Bebekler ilk 3 ay çok sık emmek ister sonra bu zamanla azalır. Çoğu bitmiş tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama ben taraftar değilim hiç vermedim.
Demet55arslan Yagmur12 damaklı da aldım canım ya nerde emzik görsem alıyorum banamısın nedmio çocuk. Bir yöntemi mi varda ben bilmiyorum acaba 😇
Demet55arslan Bazı çocuklar emzik çocuğu değil derlerdi de inanmazdım.. ben yinede zorlamaya devam edeyim .
Altugba Ben emziğe sütümü sürüp öyle verdim sut tadini alinca emdi bi sure geri birakti falan devamlı o şekilde vermeye devam ettim 1 haftada alıştı çok şükür
Sevdacan3 Ben de geçen gün sormuştum burda avent ultrasoft aldım ve oğlum tutuyor ben de çok şaşırdım 4 aylık olmak üzere deneyebilirsiniz