Minigim38 Ben spagetti düşündüm ama yanına ne pişirsem karar veremedim yoğurt ve karpuz var önerilere açığım 😋bebeğime de kabak yemeği ve yoğurt yapmayı düşünüyorum
anneyeofdenmez Minigim38 Dünden taze fasulye var yanına da karpuz birde yoğurt çorbasi yaptım yeter 😄
Hkshkshsk Minigim38 eşim etli pırasa yapicak kendine bende tavuk aldım onları kizartcam yanına domates sosu kızartma ayran olucak oğlum içinde ıspanak veririm birazda tavuk veririm belki cacikta yapabilirim yanına bugün orucluyum oyuzden bu menüyü seçtim kendime cacık demisken cacık yerine ayran çorbası mi yapsam n zamandır yapmıyorum acaba gider mi
Ysgl26 Minigim38 taze fasulye pilav tarhana çorbası dünden kalanlar.. yarın yola çıkacağız ekstra yemek yapmadım kalmasın diye
2_anne_ Minigim38 bahçeden mis gibi taze fasulye. Patates yemeğim de var bir de çorba yaparım. Salata, karpuz tamam işte. 🤣
[silindi] Minigim38 Dünden patates mantısı kaldı. Bugün; Zeytinyağlı fasulye ve patlıcan yemeği yaptım. Hangisini yemek istersek 💜
Halimea Minigim38 yanına salata, ayran güzel olur. Ellerinize sağlık olsun . Bende patatesli havuçlu tavuk haşlama yaptım. Yanına ne yapsam diye düşünüyorum. Eşim işte yiyecek , işleri yoğun bugün.