Gurbanova Iyi aksamlar. Biliyorum boyle cok post acildi baktim.ama bulamadim. 6aylik bebege mamayi kac olcek veriyosunuz? Şimdiden teşekkurler
Ask17 Gurbanova bende aptamil2 kullanıyorum. Bazen 120cc bazen 150cc içiyor. Bebekten bebeğe değişir sanırım. 1ölçek 30cc suya denk geliyor. İlk etapta tam açken 120yap bitiremezse 90ı dene 120yi bitirp devam etmek için ağlarsa 150dene. Nekadar aç olduğuylada alakalı sonuçta.
AselG Gurbanova mesela 120 cc yapacaksın genelde bu cc ölçüleri biberonda yazıyor mama 4 ölçek koymalısın aptamil kutularının dışında yazıyor kaç cc suya kaç ölçek gerekiyor diye 🤗
Gamze1515 Ben aptamil pre kulaniyorum ve en iyisi pre diyolar onun icinde keisnlikle hic birsey yokmus doktorumda söylemisdi pre kulanin tek diye.. Bazi annelerde diyoki aptamil 2daha doyurucu
ayfernaz Bebeğe göre değişir canım zaten birkaç kere denesen anlaşılır. 180 ml civarı içer muhtemelen
Elvn94 Her 30 cc ye 1 olcek (mamanin icinden cikan kasikla 1 kasik yani) bnm kizim 90 yada 120 iciyo 3 4 olcek yani yapyorm