Antalyalianne Kızlar merhaba kahvaltı için menü fikirlerinizi bekliyorum misafir için 😊bu ara da kurban kesemiyoruz o yüzden et falan yapamayacağım
SelimZeynep Antalyalianne kahvaltıda ete ne gerek canm kessen bile hemen yenmez ki.. kızartma pankek melemen sucuk böyle şeyler yaparsn
birkuzuannesi Antalyalianne Tepsi böreği yapabilirsiniz, sucuklu yumurta, kızartma, kahvaltılık sos, pankek kahvaltılıklar aklıma bir sürü şey geldi Şuan da ne alaka birbiri ile ahshshshshs
Sorusormomm Ysgl26 akşam yemeğine bile et ciğer yiyemeyen ben 🫨🫨 kahvaltıda ciğer düşünemedim 😫 ben hiç sevmem yiyemyorm eşim ve oğlumda tam tersi afedersnz tezegi hariç herseyini bayıla bayıla yiyorlar😂
Ysgl26 Antalyalianne evet kurban öncesi pek bulunmuyor ciğer . Biz kurbanı erkenden kesip kahvaltıda ciğeri yeriz o yüzden dedim canım
Antalyalianne Ysgl26 Anladım canım biz kesemyecegimiz için et kıyma ciğer olmayacak sizce kötü mü olur hani bayram kahvaltısında et olmalı mı alsam mı yarım kilo falan
Ysgl26 Antalyalianne biz de kesemiycez bu yıl.. yok canım kesemiyosan ne gerek var illa et olacak diye bişy yok ki..
uykusuzanne__ Antalyalianne gurbetteyim kaç senedir ailemi görmüyorum bayramlar o yüzden çok buruk benim için 🌹