fa_sena_y Kızım 3 gün sonra 9 aylık , 8 aylıkken 8300 dü şuanda 8300 8400 gibi çıkıyor. Hiç kilo almamış. Bu aylarda sorun oluyor mu kilo alımı olmaması?
beyzzsenturkk_ fa_sena_y kilo alımı yavaslıyor diye biliyorum diş dönemi de yavaslıyor özellikle de bu sıcakta iştahsız olması normaldir ama cok kafanıza takılıyorsa doktora gösterin
cftcdln fa_sena_y bizimki de 9.ayda hiç almamıştı. 8600 çıkmıştı. Bugün kontrole gittik 9400 çıktı. Hatta doktor çok çok iyi almış dedi. Oluyo öyle. 6. Aydan 11.aya çok takıyordum da artık takmıyorum. Dişti ataktı havaydı damak tadını bulmak derken anca oturuyor bir şeyler. Doktorunuz da problem demezee içiniz rahat etsin derim ben 🌸
Yusufff-41 fa_sena_y hareketli bir bebekse normal canım benim oğlumda sekizinci ayda emekledi şuan 11 aylık altıncı ayından şuana kadar sadece 2 kilo almış sağlıklı ise sorun yoktur boyu uzamıştır yediklerini yakıyorlar
Canparem35 fa_sena_y 6. Aydan 7. Aya gecerken hic kilo almadi oglum 😵💫 dis bizi cok yordu birde cok hareketli artık
fa_sena_y beyzzsenturkk_ evet ama bi 200 gram alsa yeter diyordum onu da almamış aşıya gittiğimde soracağım artık