Tgb05
Arkadaslar merhaba. Bebegim 58 gunluk ve laktoz intoleransı teshisi koydu doktorumuz. Raporla alinan nutricia neocate yazdi ve yaklasik 3 kutu bitirdik bugune kadar. Tadinin cok kotu olduginu ve icine vanilya suribi damlatabilecegimizi soyledi. Ancak kokusu cok yogun oldugundan ben bir sure sonra vanilya surubunu biraktim. Bu mamaya basladdigimizdan beri bebegimin agzi ve kusmuğu paslanmis demir gibi kokuyor.ayrica kakasinin rengi zift gibi. Bu marka tibbi mamayi kullanan arkadaslar benzer durumlar yasiyor musunuz.
Guzyagmuru
O deıl ama aynı özellıkte olan pregomın as kullanıyorz dedıgın gıbı çok kötü kokuyo ve kakası koyu yesıl mamadan dolayı ama mecbur cunku dıgerlerınde süt tozu var ve alerjısı olan yıyemıyo😞
Tgb05
Daha once kusmasi yoktu ozellikle bugun agliyarak bi cay kasigi kadar kustu her beslenmeden sonra. Sizler mamayi bosmu veriyorsunuz. Prkmez katanlarda okuyormus ancak kan degerlerine baktirmadan cesaret edemedim
Guzyagmuru
Ben boş verıyorm pekmez vanılya falan ekstra seker vermek ıstemedım alıstı artl oglum mecbur
Guzyagmuru
Kızlar şu açıdan düşünelim doktorumuz dedıkı pıyasadakı cogu mamadan üstün bu mama çünkü daha saflaştırılmış öyle moral verıyorm bende kendıme yeterki iyi olsunlar napalım
Tgb05
Ekstra birsey vermiyorum ben. Sali ginu kontrole goturecegim o zaman omega icin takviye almamiz gerekwcekmi onu soracağım
Guzyagmuru
[bilinmeyen] kullanmıyorm d vıtamını sadece oda klasık zaten siz
Guzyagmuru
[bilinmeyen] kan ılacı adı ne sidefermi
Tgb05
D vitamini bizde kullaniyoruz ancak saglik pcagindan verileni degil. Arkadaslar bir sorum daha var bebekleriniz ginde kac kere kaka uapiyor . Bizim gunde 1 kere oluyor . 5 6 kere yapanlar varmis merak ettim