muratnannsi melosta ay umarm canm cok korkuyorm cok zor bir süreçti koca kış hic hastalanmadi dye sevindm ama bu sefer cok fena oldu yavrum
melosta muratnannsi o dönem şebeke sularınıza bşy karışmıştır hem belki. Çoğu çocuk illa ki yutuyor çünkü benim ki havuz suyunu içti habire anlamıyor da bakalım umarım bende de sorun olmaz
Zeynosileannis muratnannsi benimki sürekli yutuyor hatta elindeki köpükleride üstüne yiyor 🥺 birşey olmadı pis su değil ki sonuçta
muratnannsi Zeynosileannis bir kere mikrop kaptı sudan korkuyorum canm 1 hafta kustu 1 kilo kaybetti ates kusma ishal yüzünden ve sonrası istahi hic düzelmedi
Deletedmom_112 muratnannsi benimki 17 aylık kafasından her döktüğümüz de ağzını açıp içiyor 😂 bazen çok içtiği için geğiriyor😄 ben en son çare olarak çoğu zaman ağzına emzik vererek yıkıyorum o zamanlar yutmuyor.
GezginPaNDa muratnannsi Ben oğlumu bebek küvetinde yıkıyorum. küvette oyuncaklarıyla oynarken arada gulu gulu yapıyor suda içiyor icme oglum.diyrbe kadar icmis oluyor . çok şükür Maşallah şimdiye kadar herhangi bir hastalık yaşamadık
yamans muratnannsi banyo için şapkalar var su bebeğin yüzüne gelmesin diye. Onlardan alsanız işe yaramaz mı? Benim bebeğim de ağzını açıyor sürekli su gelince korkuyorum yutacak diye ama bir şey olmaz merak etmeyin az yuttuysa