Melike-emirasaf Buse_Ada evet gazı içine çeken biberonlar var onlardan kullabilirsiniz biraz pahalı ama faydasını gorursunuz
Ucansupurge Buse_Ada anti-kolik biberon temin ederseniz bu sorunu yaşamazsınız❤️ ben avent anti-kolik kullandım memnun kalmıştım tavsiye ederim
Melike-emirasaf Buse_Ada sab simplex damla da kullanılabilirsiniz gece yatmadan önce ağzina damlatın rahat eder belki
Buse_Ada Melike-emirasaf valla hepsini aldık ama hepsine aynısını yapıyor biberonda hava yokken hava oluyor ve sürekli karnından gürül gürül sesler geliyo gece sancıdan uyumuyor
Buse_Ada Onu da aldım , Dr brown da aldım ama hepsinde aynı sorun karnından gaz sesleri geliyor sürekli gür gür gece de sancı çekiyor gözleri kapalı kıvranıyor
Buse_Ada Melike-emirasaf evet kullanıyordum ancak fayda görmüyorum gündüz hiç barsak gazı çıkaramıyor gece zaten kıvranıyor
Melike-emirasaf Buse_Ada zeytinyağı ile bol.bol bacak masaji yapabilirsiniz sıcak duş yarım kundak beyaz gürültü bunları deneyebilirsiniz biraz rahatlar belki
Buse_Ada Melike-emirasaf bunlar ilk aylarda biraz daha fayda göstermişti ancak şimdi 4.5 aylık oldu ve azalması gerekirken arttı gazı
Melike-emirasaf Buse_Ada Allah Allah başka bı rahatsızlığı olabilir mi acaba ben walla 4. Ayda rahat ettim gece uykusu bende de yoktu
Buse_Ada Melike-emirasaf reflü olabilir dedi doktor sürekli bir sindirim problemi var dediğiniz biberonla veriyorum suan yine yetişkin gibi gegiriyor