teletabis Kızlar acaba bu pamukçuk mu bebeğim emerdi ama şimdi emmek istemiyor ve içli içli ağlıyor ne derdi var anlayamıyorum ağzında beyazlıklar görünce bunla mı ilgili merak ettim
AA201207 teletabis https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz 🌸
benoyleuygungordum_ teletabis Ben pamukçuk göremedim pamukçuk ağzın içinde oluyor dudağında olanlar emdiği için oluşuyor genelde her bebekte var onlar rahatsız etmez bence bebeğinizin gazı var
teletabis benoyleuygungordum_ aslında ağzının içinde, diş etlerinde damağında hafif beyazlıklar var ama fotoğrafla yakalayamıyorum. Her bebek de oluyor mu yoksa pamukcuk mu onu merak ettim. Gazı da olabilir belki çıkarmak için masaj da yapıyorum sabahtan beri böyleyiz 😔
benoyleuygungordum_ teletabis kaç aylık 🥲 yenidoğanda gaz bitmiyor ki. Belki duş aldırsanız iyi gelir. Bir de siz kimyon çayı için oda gaza iyi geliyor
teletabis benoyleuygungordum_ bir buçuk aylık daha. Gazı olduğunda az çok anlayabiliyorum ama farklı bisey var sanki duş aldırıp calpol vermeyi deneyeceğim belki bir ağrısı vardır 😔