DrkAyz Bebeğim 2 ay 26 günlük dışarıya çıkarken nasıl giydiriyorsunuz kısa kolluyla çıkartırsam üşür diye korkuyorum 🫣
benkosarim DrkAyz havalar çok sıcak üşümez hatta sıcaktan işillik olur içine bir ince zıbın giydirin üstüne bir tişört şort giydirin eğer esiyorsa uzun ince altlarr var onlardan giydirin Ben genelde yanıma hırka alıyorum üşürse diye
defnegynk DrkAyz 2 ay 10 günlük bebeğim sabah saatlerinde çıkarırsak kısa kollu şort akşamm saatlerinde kısa kollu uzun eşofman giydiriyorum. Ankara da yaşıyorum yaşadığın yere göre de değişir tabi.
BeyCan_aks Nerde yaşadığınıza göre değişir .. mesela ben şu an izmirdeyim oğluma sıfır kol zıbın giydirerek çıkartıyorum ama Bileciğe gideceğiz bugün orasıda akşam 13 derece diyor ondan yanıma uzun kollusunuda aldım …
DrkAyz BeyCan_aks Tekirdağda oturuyorum bende 28 derece veriyor havayı 4 gibi çıkıcaz evden serin olmaz diye düşünüyorum ama
DrkAyz BeyCan_aks Tekirdağın havasına güvenemiyorummm dün yağmur yağıyordu bu gün günlük güneşlik ondan birazda tereddütte kalıyorum 😂