Emyprea bebeğimde mukuslu kaka yapıyor karın gurultusu gürültülü kaka her kakasını duyuyorum büyük insan gibi 1 ay 20 günlük hep ağlıyor gaz olduğu için bitecek mi bu günler hiç dışarı çıkamıyoruz ilk 3 ay böyle mi oluyor.
Avakado1 Emyprea sadece gaz değil maalesef alerjili bebeklerde de bu şekilde oluyor. Kızımda öyleydi alerji testi yapıldı
Bssraa2 Emyprea benm bebeğim de öyleydi 4.ayda geçti çok gazdan dolayı öyleymiş benim bebeğim çok gazlıydı bazen de alerji belirtisi oluyor ama benm bebeğimde çıkmadı çok şükür
Meri-Mel Emyprea Biz 7 ay 14 günlüğüz hala gaz sıkıntısı oluyor ,çok kusan ,gazlı bir bebek kızım tabiki eskisi kadar çok değil ama 5. Ayı bitmişti hala ben ne zaman biterki diye hayal kuruyordum
Emyprea Avakado1 alerji için kan da olması gerekiyor kaka da diyorlar ve bu ara kusmayada başladı önceden kusmazdı peki testi nasıl yapıyorlar.
Emyprea Meri-Mel ben hayal bile edemiyorum sanki hep böyle olacakmiş gibi geliyır 2 saatte bir emzir süreki ağlamalar bayrama falan gidemedik zaten 😞
Avakado1 Emyprea kandan bakiyolar ama yaşına kadar belli olmaz demişlerdi bana. Bende alerji yapan şeyleri yemedim emzirdigim için. Kusması da gaz veya reflüsu vardır hepsini kızımda yaşadık maalesef. Kusması için ilaç kullandık büyüdükçe geçti alerjisi de şuan hala fındığa var detaylı tahlil yapılmıştı 1 yaşında.