seboss35 Kızlar hepinize günaydınn 🧡 Bayram tatlısı olarak ne yaptınız veya ne yapmayı düşünüyorsunuz hem pratik hem lezettli tarifleriniz varmı aypare tatlısına baktım internetten güzel görünüyor daha önce yapan var mı ?
anneyeofdenmez seboss35 Yaprak haşliyorum sarma sarıcam bayram klasiği 😄 bir de de sütlac yapıcam inşallah ama şerbetli tatlıya daha karar vermedim 😌
Zhrmstf seboss35 2 gün önce kayınvalidemle baklava yaptık bizde🥰bende sorayım bu geceden şerbetlemeyi düşünüyorum ama nasıl yapmalıyım tatlıyı biraz ısıtmalı mıyım yoksa şerbetin sıcağı çıkınca mı dökmeliyim 😅
seboss35 midekoruyucu ahahha bende yapmıycaktım sevgili eltilerim yapcakmış kayınvalideye eşim sende yap bir tepsi birşey dedi ondan dedim pratik birşey bulup yapayım 😁
seboss35 BeyCan_aks hazır yufka ile baklava sevmiyorum elde de açamam o yüzden diğer alternatifleri değerlendireyim canım tşkrler 😂
Poyrazin_annesii Sıcakta şerbetlı tatlı fazla yenılmıyor dıye soguk baklava yapmayı düşünüyrm bn. Annem baklava yapcakmış zaten. Bide kalburabastıda guzel oluyor
seboss35 1pekmom_ hangi tarifle yaptınız aceba ölçü birebir tutuyor dediğiniz tarifi yazarmisiniz rica etsem
BeyCan_aks seboss35 o evet güzel olmuyor anne behlavası hooşşşş Onun haricinde şekerpare falanda yapabilirsiniz
1pekmom_ seboss35 nefis yemek tarifleri ne ay pare yaz canım tuğba gamzeli melek tarif sahibi onj yaptım tam tuttu sadece şerbeti dökerken ben ilk sıcağı çıkana kadar beklettim sonra şerbeti döktüm hamur olmasın diye çok güzel oldu çerez gibi yenmiştii birde tarif fındıklı ben cevizli yaptım
yagmurkokusu_ seboss35 koçişimin tatlı imalatı var ama sor ki kaç senelik evliyim evine dükkandan kaç kere tatlı geldi 😂😂