Kedilibebekliacemi o bazı kadınlardan biride benim galiba. Eşimden bugüne kadar öyle bişey görmedim 6 yıldır nerdeyse evliyiz görsem inanın çok üzülürüm yapmazda. Hamama gidip yıkandığında bile bugün senden sonra ilk kez beni çıplak gördü yıkayan kişi çok utandım demişti de çok gülmüştüm 😀😀 Yani insanın içinde olduktan sonra istediğimiz kadar engelleyelim her türlü yapıyor maalesef. Anadolu’daki ayıp,günah söylemi içinde şunu belirtmek istiyorum. Müslüman olan bir kimse en başta Allah korkusu ile davranması lazım. Müslüman değilse zaten ona bişey diyemem saygı duyarım sadece😊Dalda duran bir eriğe bile gözümüz düşüyor ama haramdır boğazımdan geçmesin düşüncesiyle ağzımız sulanarak uzaklaşıyoruz ama helal yoldan gidip para vererek içimiz rahat bir şekilde yiyoruz. Evlenmek emanet etmek demek sen emanete ihanet edersen o evde mutluluğuda bekleyemezsin. Neden yapmış, niye yapmış demiyorum keşke yapmasaymış Rabbim doğru yoldan ayırmasın diyorum. Cinsellik ayıp değil, günah değil helal olan herşey sevap zaten. Önemli olan helal çerçevesinde yapmak.