_ipekk18 Kızlar Allah aşkına bu nedir ya 3 gecedir ağlayarak kalkıyor kendini atıyor yerlere saatlerce ağlıyor bu nedir Ben diş diye düşünüyorum 😣 ama atak vs de varmı
Olurolur _ipekk18 60 haftafa atak var ama dişleri zorluyor olabilir benim kızım atakta sık uyandı ama diş o dişler bitirmişti beni aglayarak uyanmaları sadece biz dişte yaşadık
Ucansupurge _ipekk18 Diştendir bizimde o aylarda hem azı hem köpek dişleri çıktı 2-3ay canımdan bezmiştim 22 olmak üzere şimdi işler yolunda (2 yaş krizini saymazsak)😂
_ipekk18 Ucansupurge Sanırım azı 3 tane çıktı 2 üst bir alt bitane daha alttan çıkacak sanırım. Ağlama krizleri yerlerde beynimi hissetmiyorum artık diyorum ruh gibi uykulu gozler şiş ayyyy 😣
Ucansupurge _ipekk18 dişleri rahatlatmak için birşeyler ver soğuk salatalık gibi biz diş doneminde poşet poşet salatalık alıyorduk 😂😂🤦🏻♀️
_ipekk18 Ucansupurge her yolu deniyoruz ama malesef bizim iştah sıkıntımız da var ilaclarimizıda kullanıyoruz Tetagil havuz salatalık diş kaşıyıcı buzlukta bekletiyorum nafile 🤷♀️ geçeydi hayırlısıyla