Yusufayse Merhabalar, oglum 28 günlük, gunduz uyuyir ,gece ise uyumuyir,3 u bi arada kahve iciyorum,bebege etki eder mi
Kerem_k1 Yusufayse sütünüzden illaki geçer. Çok içiyorsanız azaltın. Günde bir tane diyorsanızda erken saatte için geceye bırakmayın daha çok etki eder
melihaozen55 Yusufayse alakası yok bende çok içtim şuan daha küçük gece gündüz ayrımı yok benim oğlumda ben sabaha kadar oturdum asla uyumazdı 2 aydan sonra düzeldi 3ü bir arada hafif bi kahve sıkıntısı olmaz canım 😇
Elifkalayci Yusufayse benimkide öyle gündüz top patlatsan uyanmaz öyle derin gece çıt sesine gözünü açar kahve falanda içmiyorum
Yusufayse Tes melihaozen55 Teşekkür ederim, dediginiz gibi gece hic uyumuyor ben de ne yapacağımı bilmiyorum ya süt içiyor bir uyuyor Boş zamanlarda da ağlıyor ilk çocuğun tecrübem yok,insallah bizimkide düzene girer..
melihaozen55 Yusufayse bak saat 4:25 ben hala ayaktayım alışacaksın annesi uykusuzluğa atak dönemindeyiz yine bozuldu malesef uyku düzenimiz 😀🤷♀️ neyseki uykusuzluğa alıştım 😀😀
Yusufayse melihaozen55 ilk baslarda zorlandim ama artik normal geliyor, bide besigine koyduktan 5 dk sonra uyaniyir ama benim yatagimdaysa sabaha kadar uyuyor,28 gunluk ama bu konuda benle inatlasiyor😅